INSPIRERENDE VERGADERRUIMTE HUREN

Bij FOR YOU hebben we ruimte gecreëerd om een goed gesprek te voeren, een inspirerende brainstormsessie kunt houden of die onvergetelijke training kunt geven. Een omgeving die je helpt om nieuwe ideeën te genereren en plannen uit te werken.

De vergaderruimten zijn van alle gemakken voorzien. Presentatieschermen, flipover/whiteboard incl. stiften, water, fruit, koffie en thee, snack, pen en papier, plakband, post-its, natuurlijk goed meubilair en natuurlijk uitstekende wifi. Uiteraard alles in de opstelling naar wens.

Als je bij FOR YOU een vergaderruimte huurt weet je zeker dat je niet alles op het laatste moment nog moet regelen en organiseren: wij zorgen dat alles klaarstaat. Zodat je met je team aandacht kunt geven aan dat gene wat echt belangrijk is.

VERGADER OP LOCATIE

Kies voor de monumentale panden in Breda of Amsterdam, of ga voor de moderne look and feel in Utrecht of Maastricht, met overal de juiste aandacht en faciliteiten FOR YOU.

OVERZICHT VERGADERRUIMTES

Kies voor de monumentale panden in Breda of Amsterdam, of ga voor de moderne look and feel in Utrecht of Maastricht, met overal de juiste aandacht en faciliteiten FOR YOU.

De fysieke locatie is vaak belangrijk. Het kan ook van belang zijn wat de locatie uitstraalt of welke faciliteiten er zijn. Kies de locatie die het beste bij jouw bijeenkomst past.

YOUR NEXT WORKSPACE

Je mag kiezen. Je ontvangt je gasten in een 12-in-een-dozijn unisex fabrieksgemaakt kantoorgebouw met uitzicht op een snelweg. Of, je ontvangt je gasten op de plek waar in 1928 tijdens de Olympische Zomerspelen geschiedenis werd geschreven. In een klassiek bolwerk van sportgeschiedenis; gemaakt van 2 miljoen handgelegde bakstenen. Met uitzicht op de grasmat en de atletiekbaan.

Ok vooruit, nog één keer kiezen. Wat zeg je liever tegen die nieuwe grote klant als je moet vertellen waar je kantoor is? Als je de snelweg afkomt ga je de derde afslag links het bedrijventerrein op, dan is het in de vierde glazen flat van rechts op de zesde verdieping achterin. Of… Het Olympisch Stadion.

HEB JE EEN VRAAG?

Wil je nog meer weten over wat FOR YOU voor je kan betekenen? Neem dan contact met ons op. We komenop werkdagen binnen 24 uur bij je terug, meestal een stuk sneller dan je verwacht!

FOR YOU

offerte aanvragen