Je kantoor centraal én bereikbaar in Utrecht

Offices For You Utrecht bevindt zich te midden van zakelijk district Utrecht Papendorp. Het gebouw is een ontwerp met veel glaswerk. Het daglicht zorgt voor een prettige sfeer om te werken en te vergaderen. Door de subtiel moderne inrichting vormt Offices For You Utrecht een zakelijke oase voor elke ondernemer.

Als een glazen kubus valt Offices For You Utrecht direct op als je de snelweg afrijdt. Vanaf zowel de A12 als de A2 is de locatie uitstekend bereikbaar. De auto parkeer je onder het gebouw, veilig achter de slagboom en beschermd voor extreme weersomstandigheden. Maak je toch liever gebruik van het openbaar vervoer? Dan ook is deze locatie een goede keuze, want de snelle en frequente busverbinding naar Papendorp Noord brengt je in 15 minuten van Utrecht Centraal Station naar je kantoor of vergadering.

Vergader je achtereenvolgend meerdere dagen bij ons in Utrecht en zie je forenzen niet zitten? Geen zorgen, een hotelkamer in het Holiday Inn zo geboekt. Een wandeling van 5 minuten brengt van je vergadering naar je hotelkamer.

Thabita, Ellen en Mirea
Thabita, Ellen en MireaTeam Utrecht
Dagelijks staan het team van Offices For You Utrecht voor jou en je bedrijf klaar. Je kunt bij ze terecht voor onder andere facilitaire zaken maar ook secretariële ondersteuning. Ellen is onze vrolijke gastvrouw, die voor een praatje in het Engels en Duits haar hand niet omdraait. Ontvangt uw bezoek in het Nederlands, Duits of Engels, heb je hulp nodig met het vertalen van uw documenten, wil je een taxi of zoek je ondersteuning voor een congress? Thabita helpt je ook graag verder. Zij is verantwoordelijk voor deze locatie en is daarmee het eerste aanspreekpunt. Samen vormen zij Offices For You Utrecht.

Offices For You Utrecht
Orteliuslaan 850
3528 BB Utrecht

Bedrijven

Industrie & Techniek 4%
Media & Communicatie 10%
IT 15%
Handel 31%
Financieel 40%

Boek een tour!

Volledige naam

Email

Telefoonnummer (optioneel)

Uw bericht

ZIJ VONDEN HUN OPLOSSING BIJ OFFICES FOR YOU