FLEXWERKPLEK HUREN:
ZO WERKT HET

Kom je flexwerken in de Social Space? Dan hoef jij alleen je laptop mee te nemen, wij zorgen voor de rest. Maak gebruik van het wifi netwerk, heerlijke koffie en thee en iedere dag vers fruit. Ontmoet gelijkgestemde ondernemers in de open ruimte. Ook je afspraken kun je hier ontvangen.

Een belangrijk telefoontje of een serieus gesprek? Trek je even terug in een belhokje, neem even plaats op een andere ingerichte plek of reserveer een spreekkamer.

Je kunt flexwerken voor een dag, heel flexibel dus!

Ook is het mogelijk om doorlopend te werken en je bedrijf vast op locatie te vestigen.

  • Werken in de Social Space
  • Gebruik van zakelijk (post)adres
  • Inschrijven Kamer van Koophandel

FLEXWERKEN OP DE MOOISTE LOCATIES

FOR YOU heeft 4 locaties verdeeld over Nederland. Zo is er altijd een locatie in de buurt. Een dag flexwerken? Bekijk dan jouw favoriete locaties voor meer informatie.

JE VOLGENDE WERKPLEK

Op een goede flexibele werkplek weten je zakelijke relaties direct met wat voor bedrijf ze te maken hebben. Zeker als je werkt in een pand met karakter. Want er is weinig zo belangrijk voor je bedrijf als de locatie waar je je bedrijf bouwt. Een plek waar je kunt groeien. Een plek waar je mensen durft uit te nodigen.

Op een goede werkplek weten je zakelijke relaties direct met wat voor bedrijf ze te maken hebben. Zeker als je werkt in een pand met karakter. Want er is weinig zo belangrijk voor je bedrijf als de locatie waar je je bedrijf bouwt. Een plek waar je kunt groeien. Een plek waar je mensen durft uit te nodigen.

HEB JE EEN VRAAG?

Als je meer wilt weten, neem dan contact met ons op. We komen op werkdagen binnen 24 uur bij je terug. Meestal een stuk sneller dan je denkt! Als je wilt, plannen we ook gelijk een rondleiding in.

MELD JE AAN VOOR HET LAATSTE NIEUWS EN EVENEMENTEN.

offerte aanvragen