WERKRUIMTE HUREN:
ZO WERKT HET

In een gedeeld kantoor huur je je eigen werkplek, waar je je spullen gewoon kan laten staan. Creëer je eigen plekje, inclusief je logo aan de muur.

Krijg 24/7 toegang tot je eigen vaste bureau, ontmoet andere ondernemers en vestig je bedrijf vast op een adres bij de Kamer van Koophandel.

Verder kun je gebruik maken van alle faciliteiten van de locatie. Zo kun je rekenen op beste koffie en thee, iedere dag vers fruit, goede schoonmaak, snelle wifi en natuurlijk fijne hospitality services.

DESKS OP DE MOOISTE LOCATIES

FOR YOU heeft vier locaties verdeeld over Nederland. Zo is er altijd een locatie in de buurt. Een eigen werkplek inrichten? Bekijk dan jouw favoriete locaties voor meer informatie.

JE VOLGENDE WERKPLEK

Op een goede werkplek weten je zakelijke relaties direct met wat voor bedrijf ze te maken hebben. Zeker als je werkt in een pand met karakter. Want er is weinig zo belangrijk voor je bedrijf als de locatie waar je je bedrijf bouwt. Een plek waar je kunt groeien. Een plek waar je mensen durft uit te nodigen.

Gebruik de service van FOR YOU op geweldige locaties. Onze hersenen worden geprikkeld door mooie vormgeving, lichte ruimtes met genoeg zuurstof en rustige werkplekken. Die ruimtes zijn voor je gecreëerd. In panden die ronduit indrukwekkend te noemen zijn.

HEB JE EEN VRAAG OVER HUREN VAN EEN VASTE WERKPLEK?

Als je meer wilt weten, neem dan contact met ons op. We komen op werkdagen binnen 24 uur bij je terug. Meestal een stuk sneller dan je denkt! Als je wilt, plannen we ook gelijk een rondleiding in.

MELD JE AAN VOOR HET LAATSTE NIEUWS EN EVENEMENTEN.

offerte aanvragen