KIES VOOR KARAKTER. WERK
IN HET OLYMPISCH STADION.

FOR YOU Amsterdam is gevestigd in het Olympisch Stadion, een van de meest karakteristieke sportcomplexen van Nederland. Een plek met geschiedenis. De kantoren bevinden zich in het hart van het stadion en bieden kwalitatieve werkplekken voor complete bedrijven. Of je nu met 5 of 50 personen wil komen werken: er is een schitterende plek voor je.

De kantoorruimtes huur je full-service. Je meldt je aan, ontvangt de sleutel en je kunt aan het werk. Zonder verrassingen. Zodat al je aandacht naar je bedrijf kan gaan. Dat betekent: geen verborgen kosten, geen extra euro’s op de maandfactuur voor de glazenwasser, geen belasting op de wifi-code. Met ons extra servicepakket ben je ook elke dag voorzien van verse koffie, de beste IT en onbeperkt glimlachen van onze hosts. We kunnen je nieuwe kantoorruimte in Amsterdam daarnaast volledig ingericht opleveren.

JOUW EIGEN KANTOORRUIMTE IN AMSTERDAM

Wanneer je een kantoorruimte gaat huren in het Olympisch stadion, kun je rekenen op een kwalitatieve plek waar jij en je bedrijf volledig tot hun recht komen.

  • 24/7 toegang
  • Logo op de muur
  • Schoonmaak
  • Volledig ingericht, indien gewenst
img eigen ruimte office for you
img flexibiliteit office for you

FLEXIBEL KANTOOR HUREN AMSTERDAM

Niemand weet hoe morgen eruitziet. Zeker in de huidige tijd. Met onze flexibiliteit krijg je de vrijheid om te schalen wanneer jij dat wilt. Met contracten vanaf een maand en verschillende maten kantoren is er altijd een oplossing die past en blijft passen in je wensen.

Uiteraard staan onze teams voor je klaar om je te begeleiden. Of het nu gaat om looptijd, aantal werkplekken of grootte: we bewegen met je mee.

FULL-SERVICE KANTOORRUIMTE

Als alle randzaken geregeld zijn, blijft er tijd over om je volle focus op je werk te richten.

HOSPITALITY SERVICE

Een vriendelijk ontvangst van je gasten zorgt voor een professionele uitstraling.

SCHOONMAAK

De dagelijkse schoonmaak en gevulde koffiemachines laten iedereen zich thuis voelen.

ZICHTBAARHEID

Er is alle ruimte om jouw eigen huisstijl door te voeren in je kantoorruimte. Ons team kan je daar uiteraard bij helpen.

24/7 TOEGANG

Met eigen sleutels en codes ben je ook welkom buiten kantoortijden.

IT SERVICES

Reken op supersnel en veilig internet, printen, scannen en een helpende hand voor als iets niet lukt.
icon park rectangle office for you

PARKEREN & BEREIKBAARHEID

Deze locatie is met auto en OV enorm goed bereikbaar. De parkeergarage onder het gebouw is 24/7 toegankelijk.

JE VOLGENDE WERKPLEK

Of je nu net je bedrijf start of al jaren aan het groeien bent: een plek om op te bouwen is onmisbaar. Een ruimte waar je al je aandacht aan je werk kunt besteden. Een kantoor waar je morgen naartoe kunt verhuizen. Zo’n plek is lang niet altijd makkelijk te vinden. En als je dan iets vindt krijg je facturen met onverwachte kantoorkosten of moet je alles alsnog zelf regelen.

Bij FOR YOU doen we het anders.

We werken zonder verrassingen. Alles wat we bieden is full-service. We ontvangen je gasten, regelen je post en zetten de koffie. Je kunt er zelfs voor kiezen om gebruik te maken van een heerlijke lunch.
Die service leveren we op geweldige locaties. Onze hersenen worden geprikkeld door mooie vormgeving, lichte ruimtes met genoeg zuurstof en rustige werkplekken. Die ruimtes hebben we voor je gecreëerd. In panden die ronduit indrukwekkend te noemen zijn.

OFFERTE AANVRAGEN

Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen voor deze locatie? Vul dan het onderstaande formulier in. We komen zo snel mogelijk bij je terug, meestal een stuk sneller dan je denkt!

KANTOOR OP EEN ANDERE LOCATIE

FOR YOU heeft vier locaties verdeeld over Nederland. Op een andere plek werken? Bekijk dan de verschillende locaties voor meer informatie.

FOR YOU

offerte aanvragen