MEETINGS WAAR JE
ENERGIE VAN KRIJGT

Nieuwe triggers zijn onmisbaar om nieuwe ideeën te genereren of keuzes te kunnen maken. Een onbekende omgeving helpt je oude patronen doorbreken en zet je creativiteit helemaal aan. Een toffe vergaderruimte huren in Amsterdam kan je team of project net even de boost geven die het nodig heeft. Met een vergaderruimte in het Olympisch Stadion zorg je voor een plek waar mensen gráág naar een vergadering komen. Je vindt hier decennia aan sportgeschiedenis, een gebouw met karakter.

Bij FOR YOU kun je zonder afleiding vergaderen. Iedere ruimte is voorzien van fijne extra’s, zodat je zelf nergens meer aan hoeft te denken. Zo staat de koffie klaar en er zijn uitgebreide lunch- en cateringopties. Alle gasten worden met een glimlach ontvangen en de hosts zorgen dat jullie ongestoord kunnen vergaderen.

DE VERGADERRUIMTES IN AMSTERDAM

Wij maken jouw vergadering productiever

In een goede werkomgeving komt iedereen beter tot zijn recht. En dat is precies waarvoor je bij ons een vergaderruimte in Amsterdam terecht kunt. Wat voor bedrijf of ondernemer je ook bent: er staat een volledig verzorgde vergaderruimte voor jouw team klaar.

Hoeveel kost het om een vergaderruimte te huren?

We rekenen in prijzen per persoon: voor 1 uur is het € 17,50, 2 uur € 31,00, voor 4 uur is het € 37,50 en voor een hele dag betaal je € 46. Dit is inclusief schermen, flipover, snacks, schoonmaak, hospitality en vers fruit. 

Welke faciliteiten zijn er standaard aanwezig in de vergaderruimtes?

Naast koffie, thee, water, snoepgoed en fruit, is er een beeldscherm voor presentaties, flipover en/of whiteboard inclusief stiften, pen en papier, diverse kantoorartikelen zoals post-its, nietmachine, plakband e.d., ook is er de mogelijkheid tot printen/scannen.
Mocht je nog iets anders wensen, kunnen we daar via de receptie in voorzien.

Hoe vinden we de betreffende vergaderruimte in het pand?

Je wordt ontvangen door onze hostes bij de receptie, die zal de ruimte en alle faciliteiten laten zien, zodat je de weg weet te vinden die dag en optimaal gebruik kunt maken.

Kan ik de beschikbare vergaderruimtes inzien?

Zeker kan dat. Door middel van een afspraak kan de receptie tijd voor je inplannen om uitgebreid alle mogelijke ruimten en faciliteiten te laten zien. Ook kan er dan rekening worden gehouden met de bezetting van de zalen op dat moment.
Even binnenlopen kan natuurlijk ook altijd.

Kunnen we buiten de sluitingstijden ook gebruik maken van de vergaderruimte?

In overleg kunnen we dat realiseren en daar gaan we dan ons uiterste best voor doen.

VERGADER OP EEN ANDERE LOCATIE

Ergens anders een vergaderruimte huren? Dat kan! FOR YOU heeft 4 locaties verdeeld over Nederland. Ze zijn allemaal op hun eigen manier uniek.

FOR YOU
AMSTERDAM

Olympisch stadion 24-28, 1076DE Amsterdam

icon receptie rectangleoffice for you

Receptie

+31 20 800 6000

icon openingstijden rectangle office for you

Openingstijden

werkdagen tussen 08:00 - 17:30

icon email rectangle office for you

Email

amsterdam@officesforyou.com

VERBINDINGEN

icon verbindingen car rectangle office for you

P&R Olympisch Stadion

icon verbindingen bus rectangle office for you

Halte Olympisch Stadion

icon verbindingen train rectangle officefor you

Metrohalte Amstelveenseweg

icon verbindingen train rectangle officefor you

Station Amsterdam Zuid

JE VOLGENDE WERKPLEK

Geef jezelf de luxe en je bedrijf het podium dat het verdient.

KANTOORRUIMTE

Kwalitatief werken, flexibele contracten en volledig ontzorgd; van bureau tot gastenontvangst en een logo aan de muur. Plekken om te groeien en bouwen.

DEDICATED DESK

Maak gebruik van je eigen bureau met je eigen spullen en logo op de muur in een gedeeld kantoor. Uiteraard voorzien van alle faciliteiten en 24/7 toegang tot de locatie. 

FLEXPLEK

Kom een dag werken in onze Social Space of vestig je bedrijf vast op locatie. Breng jij je laptop mee? Dan zorgen wij voor de rest!

HEB JE EEN VRAAG?

Als je meer wilt weten, neem dan contact met ons op. We komen binnen 24 uur bij je terug met informatie over het gebouw. Meestal een stuk sneller dan je verwacht. Als je wilt plannen we ook gelijk een rondleiding in!

FOR YOU

offerte aanvragen