MEETINGS WAAR JE
ENERGIE VAN KRIJGT

Nieuwe triggers zijn onmisbaar om nieuwe ideeën te genereren of keuzes te kunnen maken. Een onbekende omgeving helpt je oude patronen doorbreken en zet je creativiteit helemaal aan. Een toffe vergaderruimte huren in Amsterdam kan je team of project net even de boost geven die het nodig heeft. Met een vergaderruimte in het Olympisch Stadion zorg je voor een plek waar mensen gráág naar een vergadering komen. Je vindt hier decennia aan sportgeschiedenis, een gebouw met karakter.

Bij FOR YOU kun je zonder afleiding vergaderen. Iedere ruimte is voorzien van fijne extra’s, zodat je zelf nergens meer aan hoeft te denken. Zo staat de koffie klaar en er zijn uitgebreide lunch- en cateringopties. Alle gasten worden met een glimlach ontvangen en de hosts zorgen dat jullie ongestoord kunnen vergaderen.

DE VERGADERRUIMTES IN AMSTERDAM

VERGADER OP EEN ANDERE LOCATIE

Ergens anders een vergaderruimte huren? Dat kan! FOR YOU heeft 4 locaties verdeeld over Nederland. Ze zijn allemaal op hun eigen manier uniek.

FOR YOU
AMSTERDAM

Olympisch stadion 24-28, 1076DE Amsterdam

icon receptie rectangleoffice for you

Receptie

+31 20 800 6000

icon openingstijden rectangle office for you

Openingstijden

werkdagen tussen 08:00 - 17:30

icon email rectangle office for you

Email

amsterdam@officesforyou.com

VERBINDINGEN

icon verbindingen car rectangle office for you

P&R Olympisch Stadion

icon verbindingen bus rectangle office for you

Halte Olympisch Stadion

icon verbindingen train rectangle officefor you

Metrohalte Amstelveenseweg

icon verbindingen train rectangle officefor you

Station Amsterdam Zuid

JE VOLGENDE WERKPLEK

Geef jezelf de luxe en je bedrijf het podium dat het verdient.

KANTOORRUIMTE

Kwalitatief werken, flexibele contracten en volledig ontzorgd; van bureau tot gastenontvangst en een logo aan de muur. Plekken om te groeien en bouwen.

DEDICATED DESK

Maak gebruik van je eigen bureau met je eigen spullen en logo op de muur in een gedeeld kantoor. Uiteraard voorzien van alle faciliteiten en 24/7 toegang tot de locatie. 

FLEXPLEK

Kom een dag werken in onze Social Space of vestig je bedrijf vast op locatie. Breng jij je laptop mee? Dan zorgen wij voor de rest!

HEB JE EEN VRAAG?

Als je meer wilt weten, neem dan contact met ons op. We komen binnen 24 uur bij je terug met informatie over het gebouw. Meestal een stuk sneller dan je verwacht. Als je wilt plannen we ook gelijk een rondleiding in!

FOR YOU

offerte aanvragen