EEN WERKPLEK EN VESTIGINGSADRES
IN HET OLYMPISCH STADION

Je mag kiezen. Je ontvangt je gasten in een 12-in-een-dozijn unisex fabrieksgemaakt kantoorgebouw met uitzicht op een snelweg. Of je ontvangt je gasten op de plek waar in 1928 tijdens de Olympische Zomerspelen geschiedenis werd geschreven. In een klassiek bolwerk van sportgeschiedenis; gemaakt van 2 miljoen hand gelegde bakstenen. Met uitzicht op de grasmat en de atletiekbaan.

Ok vooruit, nog één keer kiezen. Wat zeg je liever tegen die nieuwe grote klant als je moet vertellen waar je kantoor is? Als je de snelweg afkomt ga je de derde afslag links het bedrijventerrein op, dan is het in de vierde glazen flat van rechts op de zesde verdieping achterin. Of… Het Olympisch Stadion.

HUUR JOUW FLEXPLEK IN AMSTERDAM

Kwalitatief goede werkplekken onder flexibele contracten, zonder verrassingen op de factuur. Dat alles full serviced zodat je je volledig kunt focussen op de business die je leuk vindt en waar je goed in bent.

  • Toegang tot een flexwerkplek in Amsterdam
  • Post ontvangen en mogelijkheid tot doorsturen
  • Registratie KvK
  • Incl. koffie, thee, fruit en hospitality services

JOUW EIGEN FLEXWERKPLEK IN AMSTERDAM

Met een flexplek bij ons in Amsterdam heb je toegang op locatie binnen kantoortijden en kun je ongestoord komen werken in onze gezamenlijke ruimte. Met een inschrijving bij KvK op ons adres heb je ook een professioneel bedrijfsadres dat je kunt gebruiken op je website, voor post en om je bezoek te ontvangen.
Dit kan per dag, per maand of zolang je wilt.

VOORDELEN FLEXPLEK AMSTERDAM

Je bent niet altijd op kantoor. Met een flexplek loopt je bedrijf gewoon door. Ook is thuis niet altijd de juiste werkplek, vind hier je rust en focus voor een productieve dag.

icon park rectangle office for you

Monumentaal pand

Ontvang je gasten en medewerkers in het meest iconische pand van Amsterdam. Daarmee maak je gegarandeerd indruk.
icon 247 rectangle office for you

Hospitality Services

Je gasten en werknemers worden ieder moment van de dag met een glimlach ontvangen en staan altijd voor je klaar om te helpen.
icon bars rectangle office for you

Flexibele contracten

In een tijd waarin veel verandert, wil je niet altijd ver vooruitkijken of ergens lang aan vastzitten. Een flexplek kun je al huren per dag of inclusief inschrijving al met contract vanaf 1 maand.
icon wifi rectangle office for you

Telefoonservices

Klanten te woord staan tijdens een bespreking? Dat kan met onze telefoonservice. Permanent of alleen als je zelf niet bereikbaar bent.
icon eenvoudig rectangle office for you

Netwerk events

Bij FOR YOU ben je nooit alleen. Connect tijdens borrels en netwerkevents. De perfecte momenten voor saleskansen en een goede onderlinge sfeer.
icon sporten rectangle office for you

Post en pakketten

Post laten bezorgen, ontvangen, naar je doorsturen of inscannen... het kan allemaal. Verzenden is ook makkelijk; geef je pakket simpelweg af bij de receptie.

JOUW VOLGENDE WERKPLEK

Op een goede werkplek weten je zakelijke relaties direct met wat voor bedrijf ze te maken hebben. Zeker als je werkt in een pand met karakter. Want er is weinig zo belangrijk voor je bedrijf als de locatie waar je je bedrijf bouwt. Een plek waar je kunt groeien. Een plek waar je mensen durft uit te nodigen.

Gebruik de service van FOR YOU op geweldige locaties. Onze hersenen worden geprikkeld door mooie vormgeving, lichte ruimtes met genoeg zuurstof en rustige werkplekken. Die ruimtes zijn voor je gecreëerd. In panden die ronduit indrukwekkend te noemen zijn.

RONDLEIDING AANVRAGEN

Als je meer wilt weten, neem dan contact met ons op. We komen binnen 24 uur bij je terug, meestal een stuk sneller dan je denkt! Als je wilt, plannen we gelijk een rondleiding in.

ANDERE LOCATIES

FOR YOU heeft meerdere locaties, waar je met net zoveel service en flexibiliteit kunt werken. Iedere plek is op zijn eigen manier uniek. Ben je vaak onderweg, heb je behoefte aan meerdere fysieke locaties of wil je gebruik maken meerdere bedrijfsadressen? Stap dan ook gerust eens binnen op onze andere vestigingen.

MELD JE AAN VOOR HET LAATSTE NIEUWS EN EVENEMENTEN.