EEN FLEXIBELE WERKPLEK EN VESTIGINGSADRES IN HET
OUDE HOOFDKANTOOR VAN ORANJEBOOM

Het pand Drie Hoefijzers staat al sinds 1928 als een huis. Eerst als hoofdkantoor van Oranjeboom bier, nu om een flexibele werkplek te huren waar je graag gasten verwelkomt.

De Drie Hoefijzers is in 2010 volledig gerenoveerd. Het pand combineert statische art deco met Brabantse gezelligheid. Loods je gasten vanuit de statige ontvangsthal door de klassieke gangen naar een moderne werkplek.
Dit kantoor is uitstekend bereikbaar vanaf het Centraal Station. Op een paar minuten afstand ligt het schitterende stadspark Valkenberg. Je loopt ook zo de gezellige binnenstad van Breda in.

In een gedeeld kantoor in Breda huur je je flexplek, waar je je spullen gewoon kan laten staan. Creëer je eigen plekje, inclusief je logo aan de muur. Krijg 24/7 toegang tot je eigen werkplek, ontmoet andere ondernemers en vestig je bedrijf vast op een adres bij de Kamer van Koophandel. Verder kun je gebruik maken van alle faciliteiten van de locatie. Zo kun je rekenen op beste koffie en thee, iedere dag vers fruit, goede schoonmaak, snelle wifi netwerk en natuurlijk fijne hospitality services.

FLEXWERKPLEK HUREN IN BREDA

Kwalitatief goede werkplekken onder flexibele contracten, zonder verrassingen op de factuur. Dat alles full serviced zodat je je volledig kunt focussen op de business die je leuk vindt en waar je goed in bent.

  • Toegang tot een flexwerkplek
  • Post ontvangen en mogelijkheid tot doorsturen
  • Registratie KvK
  • Incl. koffie, thee, fruit en hospitality services

FLEXWERKPLEK IN BREDA

Met een flexplek heb je toegang op locatie binnen kantoortijden en kun je ongestoord komen werken in onze gezamenlijke ruimte. Met een inschrijving bij KvK op ons adres heb je ook een professioneel bedrijfsadres dat je kunt gebruiken op je website, voor post en om je bezoek te ontvangen.
Dit kan per dag, per maand of zolang je wilt.

VOORDELEN VAN FLEXWERKPLEKKEN BREDA

Je kunt altijd je klanten professioneel ontvangen, koffie drinken, ongestoord werken en als je er niet bent lopen de zaken gewoon door want je post wordt ontvangen en de telefoon opgenomen.

icon park rectangle office for you

Monumentaal pand

Maak indruk op je bezoekers met een karakteristiek pand en leer meer over de historie van de bierbrouwerij.
icon 247 rectangle office for you

Hospitality Services

Je gasten en werknemers worden ieder moment van de dag met een glimlach ontvangen en staan altijd voor je klaar om te helpen.
icon bars rectangle office for you

Flexibele contracten

In een tijd waarin veel verandert, wil je niet altijd ver vooruitkijken of ergens lang aan vastzitten. Een flexplek kun je al huren per dag of inclusief inschrijving al met contract vanaf 1 maand.
icon wifi rectangle office for you

Telefoonservices

Klanten te woord staan tijdens een bespreking? Dat kan met onze telefoonservice. Permanent of alleen als je zelf niet bereikbaar bent.
icon eenvoudig rectangle office for you

Netwerk events

Bij FOR YOU ben je nooit alleen. Connect tijdens borrels en netwerkevents. De perfecte momenten voor saleskansen en een goede onderlinge sfeer.
icon sporten rectangle office for you

Post en pakketten

Post laten bezorgen, ontvangen, naar je doorsturen of inscannen... het kan allemaal. Verzenden is ook makkelijk; geef je pakket simpelweg af bij de receptie.

JOUW VOLGENDE WERKPLEK

Op een goede werkplek weten je zakelijke relaties direct met wat voor bedrijf ze te maken hebben. Zeker als je werkt in een pand met karakter. Want er is weinig zo belangrijk voor je bedrijf als de locatie waar je je bedrijf bouwt. Een plek waar je kunt groeien. Een plek waar je mensen durft uit te nodigen.

Gebruik de service van FOR YOU op geweldige locaties. Onze hersenen worden geprikkeld door mooie vormgeving, lichte ruimtes met genoeg zuurstof en rustige werkplekken. Die ruimtes zijn voor je gecreëerd. In panden die ronduit indrukwekkend te noemen zijn.

OFFERTE AANVRAGEN

Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen voor deze locatie? Vul dan het onderstaande formulier in. We komen zo snel mogelijk bij je terug, meestal een stuk sneller dan je denkt!

ANDERE LOCATIES

FOR YOU heeft meerdere locaties, waar je met net zoveel service en flexibiliteit kunt werken. Iedere plek is op zijn eigen manier uniek. Ben je vaak onderweg, heb je behoefte aan meerdere fysieke locaties of wil je gebruik maken meerdere bedrijfsadressen? Stap dan ook gerust eens binnen op onze andere vestigingen.

MELD JE AAN VOOR HET LAATSTE NIEUWS EN EVENEMENTEN.

offerte aanvragen