KIES VOOR KARAKTER.
WERK IN EEN OUDE BIERBROUWERIJ.

Stonden de brouwers vroeger in de donkere grote fabriekshal dagenlang bier te brouwen, nu is dat wel anders. Met de verbouwing in 2010 zijn er gloednieuwe, strakke werkplekken ingericht. Zo zwaar en klassiek als het gebouw er van buiten uitziet, zo modern zijn onze werkplekken.

In een goed kantoor weten je zakelijke relaties direct met wat voor bedrijf ze te maken hebben. Zeker als je werkt in een pand met karakter. Want er is weinig zo belangrijk voor je bedrijf als de locatie waar jij je bedrijf bouwt. Een plek waar je kunt groeien. Een plek waar je mensen durft uit te nodigen.

Het is alleen lang niet altijd makkelijk om zo’n plek te vinden. En niet alles is zo mooi als het er uit ziet: we kennen de verhalen over verborgen kosten of service die geen service blijkt te zijn.
Daarom zijn we bij FOR YOU graag voorspelbaar. Het hele aanbod is full-service. Dat betekent: alles wordt voor je geregeld. Je gasten worden met een glimlach ontvangen, de post wordt voor je verwerkt en de koffie staat altijd klaar.

JOUW EIGEN KANTOORRUIMTE HUREN IN BREDA

Als je werkt in ons pand in Breda kun je rekenen op lichte werkplekken in een pand met een verhaal. En of je nu 1 of 30 werkplekken nodig hebt: bij De Drie Hoefijzers kun je snel aan de slag.

  • 24/7 toegang
  • Full-service
  • Schoonmaak
  • Volledig ingericht, indien gewenst

FLEXIBELE KANTOORRUIMTE HUREN IN BREDA

Niemand weet hoe morgen eruitziet. Zeker in de huidige tijd. Met onze flexibiliteit krijg je de vrijheid om te schalen wanneer jij dat wilt. Met contracten vanaf een maand en verschillende maten kantoren is er altijd een oplossing die past en blijft passen in je wensen. Dat zijn de voordelen van een flexibele kantoorruimte Breda.

Uiteraard staan onze teams voor je klaar om je te begeleiden. Of het nu gaat om looptijd, aantal werkplekken of grootte: we bewegen met je mee.

FULL-SERVICE KANTOORRUIMTE IN BREDA

Als alle randzaken geregeld zijn, blijft er tijd over om je volle focus op je werk te richten.

icon bars rectangle office for you

HOSPITALITY SERVICE

Een vriendelijk ontvangst van je gasten zorgt voor een professionele uitstraling.
icon compas yellow

Schoonmaak

De dagelijkse schoonmaak en gevulde koffiemachines laten iedereen zich thuis voelen.
icon sporten rectangle office for you

ZICHTBAARHEID

Er is alle ruimte om jouw eigen huisstijl door te voeren in je kantoorruimte. Ons team kan je daar uiteraard bij helpen.
icon 247 rectangle office for you

24/7 TOEGANG

Met eigen sleutels en codes ben je ook welkom buiten kantoortijden. 
icon park rectangle office for you

PARKEREN & BEREIKBAARHEID

Deze locatie is met auto en OV enorm goed bereikbaar. De parkeergarage onder het gebouw is 24/7 toegankelijk.

Laadpalen

Met steeds meer elektrische auto's en verduurzaming van je medewerkers, willen we natuurlijk niet achterblijven. We hebben meer dan genoeg laadpalen voor iedereen.

JOUW VOLGENDE KANTOORRUIMTE

Of je nou net begint met je onderneming of al een tijdje bezig bent, een goede werkplek is essentieel. Een plek waar je ongestoord kunt focussen op je taken. Een kantoor waar je zo in kunt trekken. Maar zo’n ideale ruimte is soms lastig te vinden. En als je dan eindelijk iets hebt, krijg je te maken met onvoorziene kosten of moet je veel zelf regelen.

Maar bij FOR YOU pakken we het anders aan. Geen verborgen kosten of verrassingen. We bieden een all-in service. We verwelkomen je klanten, handelen je post af en zorgen voor de koffie. Je kan zelfs kiezen voor een lekkere lunch bij ons.

OFFERTE AANVRAGEN

Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen voor deze locatie? Vul dan het onderstaande formulier in. We komen zo snel mogelijk bij je terug, meestal een stuk sneller dan je denkt!

KANTOOR OP EEN ANDERE LOCATIE

FOR YOU heeft vier locaties verdeeld over Nederland. Op een andere plek werken? Bekijk dan de verschillende locaties voor meer informatie.

FOR YOU

offerte aanvragen