JE EIGEN BUREAU IN HET OLYMPISCH STADION

Je mag kiezen. Je ontvangt je gasten in een 12-in-een-dozijn unisex fabrieksgemaakt kantoorgebouw met uitzicht op een snelweg. Of je ontvangt je gasten op de plek waar in 1928 tijdens de Olympische Zomerspelen geschiedenis werd geschreven. In een klassiek bolwerk van sportgeschiedenis; gemaakt van 2 miljoen hand gelegde bakstenen. Met uitzicht op de grasmat en de atletiekbaan.

Ok vooruit, nog één keer kiezen. Wat zeg je liever tegen die nieuwe grote klant als je moet vertellen waar je kantoor is? Als je de snelweg afkomt ga je de derde afslag links het bedrijventerrein op, dan is het in de vierde glazen flat van rechts op de zesde verdieping achterin. Of… Het Olympisch Stadion.

HUUR JE EIGEN WERKPLEK IN AMSTERDAM

Kwalitatief goede werkplekken onder flexibele contracten, zonder verrassingen op de factuur. Dat alles full serviced zodat je je volledig kunt focussen op de business die je leuk vindt en waar je goed in bent.

  • 24/7 toegang tot je eigen werkplek
  • Logo op de muur
  • Registratie KvK
  • Incl. Schoonmaak, koffie, thee en hospitality

JOUW EIGEN WERKPLEK IN AMSTERDAM

Met jouw eigen vaste bureau heb je de mogelijkheid om je spullen achter te laten, zodat jouw plek altijd direct klaar is voor gebruik. De werkplek wordt opgeleverd met een afsluitbare ladekast zodat je spullen veilig zijn en je werkplek altijd opgeruimd kan zijn.
Je kunt deze dus ook inrichten zoals je wilt, zodat je prettig kunt werken en ook je bedrijf en logo kunt uitdragen.

VOORDELEN WERKPLEK AMSTERDAM

Je kunt altijd je klanten professioneel ontvangen, koffie drinken, ongestoord werken bij een vast bureau. En als je er niet bent lopen de zaken gewoon door want je post wordt ontvangen en de telefoon opgenomen.

icon park rectangle office for you

Monumentaal pand

Ontvang je gasten en medewerkers in het meest iconische pand van Amsterdam. Daarmee maak je gegarandeerd indruk.
icon 247 rectangle office for you

Telefoonservices

Klanten te woord staan tijdens een bespreking? Dat kan met onze telefoonservice. Permanent of alleen als je zelf niet bereikbaar bent. 
icon bars rectangle office for you

Hospitality Services

Je gasten en werknemers worden ieder moment van de dag met een glimlach ontvangen en staan altijd voor je klaar om te helpen.
icon wifi rectangle office for you

Netwerk events

Bij FOR YOU ben je nooit alleen. Connect tijdens borrels en netwerkevents. De perfecte momenten voor saleskansen en een goede onderlinge sfeer.
icon eenvoudig rectangle office for you

Post en pakketten

Post laten bezorgen, ontvangen, naar je doorsturen of inscannen... het kan allemaal. Verzenden is ook makkelijk; geef je pakket simpelweg af bij de receptie. 
icon openingstijden office for you

Beheer en schoonmaak

Maak je nooit meer druk over de vaat, reparaties en voorraden. Als jij ‘s ochtends je dag start hoef alleen nog maar twee knoppen in te drukken; die van je computer en van je favoriete koffie.

WIJ MAKEN JOUW WERKDAG MAKKELIJKER

Op een goede werkplek weten je zakelijke relaties direct met wat voor bedrijf ze te maken hebben. Zeker als je werkt in een pand met karakter. Want er is weinig zo belangrijk voor je bedrijf als de locatie waar je je bedrijf bouwt. Een plek waar je kunt groeien. Een plek waar je mensen durft uit te nodigen. Ben jij klaar voor groei?

Waarom zou ik kiezen voor de locatie Olympisch stadion als mijn werkplek?

Onze locatie in Amsterdam biedt een unieke locatie met uitstekende bereikbaarheid, moderne faciliteiten, en een professionele werkomgeving die innovatie en netwerken stimuleert. Onze werkplekken zijn ontworpen om jouw productiviteit te verhogen en bieden we flexibele oplossingen die aan jouw behoeften voldoen.

Welke soorten werkplekken bieden jullie aan?

Bij ons vind je een breed scala aan werkplek opties, waaronder flexibele werkplekken, vaste bureaus, en privékantoren. Elk type werkplek is uitgerust met hoogwaardige voorzieningen om ervoor te zorgen dat jij een productieve werkdag hebt.

Hoe kan ik de ideale werkplek vinden bij jullie?

Ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte werkplek die past bij jouw zakelijke behoeften en budget. Neem contact met ons op voor een persoonlijke rondleiding.

Welke voorzieningen zijn inbegrepen bij mijn werkplek?

Al onze werkplekken zijn inclusief high-speed internet, toegang tot vergaderruimtes, keukenfaciliteiten, dagelijkse schoonmaak, en receptiediensten.

Kan ik bij jullie ook werken aan mijn netwerk en andere samenwerkingen?

Absoluut! Wij geloven in de kracht van netwerken en bieden regelmatig evenementen en bijeenkomsten aan om onze leden met elkaar te verbinden. Bij Offices For You maak je deel uit van een levendige gemeenschap van professionals en bedrijven.

JOUW VOLGENDE WERKPLEK

Op een goede werkplek weten je zakelijke relaties direct met wat voor bedrijf ze te maken hebben. Zeker als je werkt in een pand met karakter. Want er is weinig zo belangrijk voor je bedrijf als de locatie waar je je bedrijf bouwt. Een plek waar je kunt groeien. Een plek waar je mensen durft uit te nodigen.

Gebruik de service van FOR YOU op geweldige locaties. Onze hersenen worden geprikkeld door mooie vormgeving, lichte ruimtes met genoeg zuurstof en rustige werkplekken. Die ruimtes zijn voor je gecreëerd. In panden die ronduit indrukwekkend te noemen zijn.

OFFERTE AANVRAGEN

Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen voor deze locatie? Vul dan het onderstaande formulier in. We komen zo snel mogelijk bij je terug, meestal een stuk sneller dan je denkt!

ANDERE LOCATIES

FOR YOU heeft meerdere locaties, waar je met net zoveel service en flexibiliteit kunt werken. Iedere plek is op zijn eigen manier uniek. Ben je vaak onderweg, heb je behoefte aan meerdere fysieke locaties of wil je gebruik maken meerdere bedrijfsadressen? Stap dan ook gerust eens binnen op onze andere vestigingen.

MELD JE AAN VOOR HET LAATSTE NIEUWS EN EVENEMENTEN.

offerte aanvragen