WAT VOOR WERKPLEK HELPT JOU VERDER?

Onze kantoren, vergaderruimtes en werkplekken in Amsterdam zijn voor de ondernemers die morgen een indrukwekkende werkplek nodig hebben. Stijlvol meubilair, lichte werkplekken in één van de karakteristiekste gebouwen van Nederland: het Olympisch Stadion.

Werken in het Olympisch Stadion

Je mag kiezen. Je ontvangt je gasten in een 12-in-een-dozijn unisex fabrieksgemaakt kantoorgebouw met uitzicht op een snelweg. Of je ontvangt je gasten op de plek waar in 1928 tijdens de Olympische Zomerspelen geschiedenis werd geschreven. In een klassiek bolwerk van sportgeschiedenis; gemaakt van 2 miljoen hand gelegde bakstenen. Met uitzicht op de grasmat en de atletiekbaan.

Ok vooruit, nog één keer kiezen. Wat zeg je liever tegen die nieuwe grote klant als je moet vertellen waar je kantoor is? Als je de snelweg afkomt ga je de derde afslag links het bedrijventerrein op, dan is het in de vierde glazen flat van rechts op de zesde verdieping achterin. Of… Het Olympisch Stadion.

LOCATIE EN OMGEVING

Wil je een kantoor huren in Amsterdam? Onze locatie in het Olympisch Stadion heeft alles wat je nodig hebt en meer.

Monumentaal pand

Ontvang je gasten en medewerkers in het meest iconische pand van Amsterdam. Daarmee maak je gegarandeerd indruk.

Groot stadspark

Het stadspark Schinkeleilanden is perfect voor een fijne pauze, een belmeeting of een gesprek met een collega. Hallo nieuwe energie!
icon bars rectangle office for you

BARS & RESTAURANTS

Genoeg horeca op loopafstand! Ga uit lunchen bij NENI, borrelen bij Mama Kelly of neem een goede koffiepauze met een heerlijk broodje bij Stach.

EENVOUDIG TE BEREIKEN

Waar je ook vandaan komt: je bent hier supersnel. Je rijdt binnen 3 minuten op de A10, hebt tramhalte Olympisch Stadion voor de deur en wandelt zo naar station Amstelveenseweg.

Sportschool

Blijf fit en gezond door te sporten bij Olympic Gym. Naast sporten in de sportschool met fantastisch uitzicht, kun je ook de wedstrijdbaan gebruiken.
icon park rectangle office for you

PARKEERGARAGE

Geen gedoe met parkeren. Onder het Olympisch Stadion vind je een grote parkeergarage die 24/7 toegankelijk is.

Wij maken jouw werkdag gemakkelijk

In een goede werkomgeving komt iedereen beter tot zijn recht. En dat is precies waarvoor je bij ons terecht kunt in Amsterdam. Voor jou is er een volledig verzorgde flexplek voor je klaar.

Waar kan ik parkeren?

Onder het Olympisch Stadion vind je een parkeergarage die 24/7 open is.

Kan ik een uitrijkaart kopen? Of betaal ik voor parkeren op rekening?

Je kunt bij ons in Amsterdam en alle andere locaties parkeren op rekening.

Kan ik jullie bereiken met het openbaar vervoer?

Jazeker! Geheel gemakkelijk via tramhalte Olympisch Stadion of op loopafstand van station Amstelveenseweg.

Kan ik van een lift gebruik maken?

Bij ons in Amsterdam is er een lift tot de eerste etage. Alle vergaderruimtes bevinden zich op de begane grond en zijn zeer toegankelijk.

Welke winkels/restaurants zitten in de buurt?

Dit verschilt per vestiging. Stel deze vraag op locatie en je krijgt uitgebreid de informatie die je nodig hebt.

KANTOORRUIMTE

Of je nu net je bedrijf start of al jaren aan het groeien bent: niets is zo belangrijk voor je bedrijf als een plek om het op te bouwen. Een plek om te groeien. Een ruimte waar je al je aandacht aan je werk kunt besteden. Een kantoor waar je morgen naartoe kunt verhuizen.

We werken volledig zonder verrassingen. Alles wat we bieden is full-service. Zo ontvangen we je gasten, regelen we je post en zetten we een goede kop koffie.

WERKPLEK

Alleen een eigen werkplek nodig? Bij FOR YOU huur je je eigen plek binnen een gedeeld kantoor in Amsterdam. Een plek waar je 24/7 toegang tot hebt, waar je je spullen kunt laten liggen en zelfs je logo aan de muur hangt.

Met een vaste werkplek heb je de mogelijkheid om jezelf te vestigen op een locatie, zonder meteen een volledig kantoor te hoeven huren.

FLEXPLEK

Kleinere ondernemers werken als grote spelers met een flexwerkplek. Gebruik het adres van het Olympisch Stadion bij de KvK, ontvang gasten, gebruik een lokaal telefoonnummer en geniet van alle andere extra’s. En je krijgt natuurlijk elke ochtend de vriendelijke glimlach van ons hopitality team als je binnenkomt.

VERGADERRUIMTE

In een drukke werkomgeving kan het lastig zijn om echt geconcentreerd te overleggen. En toch moet er regelmatig met elkaar gesproken worden. Brainstormen om nieuwe ideeën uit te wisselen, een zinvolle discussie over de nieuwe koers of een dialoog over de gang van zaken in het bedrijf.

Bij FOR YOU hebben we ruimte gecreëerd om dat goede gesprek te voeren. We hebben een plek gemaakt waar je in alle rust ongestoord kunt overleggen. Een omgeving die je helpt om nieuwe ideeën te genereren en plannen uit te werken.

FOR YOU
AMSTERDAM

Olympisch stadion 24-28, 1076DE Amsterdam

icon receptie rectangleoffice for you

Receptie

+31 20 800 6000

Openingstijden

werkdagen tussen 08:00 - 18:00

icon email rectangle office for you

Email

amsterdam@officesforyou.com

VERBINDINGEN

P&R Olympisch Stadion

icon verbindingen bus rectangle office for you

Halte Olympisch Stadion

icon verbindingen train rectangle officefor you

Metrohalte Amstelveenseweg

Station Amsterdam Zuid

NEEM CONTACT OP

Als je meer wilt weten, neem dan contact met ons op. We komen binnen 24 uur bij je terug, meestal een stuk sneller dan je denkt! Als je wilt, plannen we ook gelijk een rondleiding in.

ANDERE LOCATIES

FOR YOU heeft meerdere locaties, waar je met net zoveel service en flexibiliteit kunt werken. Iedere plek is op zijn eigen manier uniek. Ben je vaak onderweg, heb je behoefte aan meerdere fysieke locaties of wil je gebruik maken meerdere bedrijfsadressen? Stap dan ook gerust eens binnen op onze andere vestigingen.

FOR YOU

offerte aanvragen