INSPIRERENDE MEETINGS
BIJ DE DRIE HOEFIJZERS

Nieuwe prikkels helpen je om frisse ideeën te krijgen en keuzes te maken. Door in een andere omgeving te zijn, kun je loskomen van je vaste gewoontes en komt je creativiteit helemaal los. Denk eens aan een leuke vergaderruimte huren in Breda. Zo’n plek in de oude Oranjeboom-brouwerij maakt vergaderen echt bijzonder. Je zit daar middenin jaren aan Brabantse geschiedenis, in een gebouw met karakter.

Bij FOR YOU is alles geregeld. Je kan er rustig vergaderen zonder gedoe. De koffie staat al klaar, en je kunt kiezen uit lekkere lunches en andere hapjes. Onze hosts ontvangen je altijd vriendelijk en zorgen ervoor dat je ongestoord je ding kunt doen.

DE VERGADERRUIMTES IN BREDA

VERGADER OP EEN ANDERE LOCATIE

Ergens anders een vergaderruimte huren? Dat kan! FOR YOU heeft 4 locaties verdeeld over Nederland. Ze zijn allemaal op hun eigen manier uniek.

FOR YOU
BREDA

Ceresstraat 13 4811 CA Breda

icon receptie rectangleoffice for you

Receptie

+31 76 808 0120

Openingstijden

werkdagen tussen 08:00 - 17:30

icon email rectangle office for you

Email

breda@officesforyou.com

VERBINDINGEN

JE VOLGENDE WERKPLEK

Geef jezelf de luxe en je bedrijf het podium dat het verdient.

KANTOORRUIMTE

Kwalitatief werken, flexibele contracten en volledig ontzorgd; van bureau tot gastenontvangst en een logo aan de muur. Plekken om te groeien en bouwen.

VASTE WERKPLEK

Maak gebruik van je eigen bureau met je eigen spullen en logo op de muur in een gedeeld kantoor. Uiteraard voorzien van alle faciliteiten en 24/7 toegang tot de locatie.

FLEXPLEK

Kom een dag werken in onze Social Space of vestig je bedrijf vast op locatie. Breng jij je laptop mee? Dan zorgen wij voor de rest!

HEB JE EEN VRAAG?

Als je meer wilt weten, neem dan contact met ons op. We komen binnen 24 uur bij je terug met informatie over het gebouw. Meestal een stuk sneller dan je verwacht. Als je wilt plannen we ook gelijk een rondleiding in!

FOR YOU

offerte aanvragen