ONZE WERKPLEKKEN IN UTRECHT

Als je een kantoor wil huren in Utrecht is deze FOR YOU locatie een indrukwekkende optie. Stijlvol meubilair, lichte werkplekken en een centrale ligging maken Business in Utrecht Papendorp een gewild businesspark.

WERKEN OP BUSINESSPARK PAPENDORP

Grote naam of startende ondernemer: Businesspark Papendorp is een groene, supercentrale plek voor iedereen die gefocust en geïnspireerd aan de slag wil. Ideaal wanneer je regelmatig zakelijke relaties wilt uitnodigen of werknemers door heel Nederland hebt. Ons gastvrije team verwelkomt iedereen graag!

Ok vooruit, nog één keer kiezen. Wat zeg je liever tegen die nieuwe grote klant als je moet vertellen waar je kantoor is? Als je de snelweg afkomt ga je de derde afslag links het bedrijventerrein op, dan is het in de vierde glazen flat van rechts op de zesde verdieping achterin. Of… Het Business park.

LOCATIE EN OMGEVING

Jouw nieuwe kantoor in Utrecht heeft alles in zich om gefocust te werken en zorgeloos zakenrelaties te ontvangen.

Prachtig ontworpen pand

Het pand is licht en modern. Ontworpen om daglicht te vangen. Daardoor heb je bijna het gevoel dat je buiten aan het werk bent.

Bars & restaurants

We hebben zelf een heerlijke cateraar. Daarnaast vind je in de omgeving genoeg gezellige koffietentjes en lunchrooms.

Groene omgeving

Een groene omgeving is alles wat je wilt wanneer je nieuwe energie nodig hebt. Wandel een rondje in de pauze of ga voor een meeting in de buitenlucht.

Eenvoudig te bereiken

De grote plus van Business Papendorp is de locatie. Binnen 2 minuten rijd je de A2 en A12 op. Met een bushalte voor de deur ben je in 12 minuten op Utrecht Centraal.
icon park rectangle office for you

Parkeergarage

Parkeren doe je hier probleemloos. Onder het pand zit een parkeergarage die 24/7 toegankelijk is.

DIGITAAL VERGADEREN

Met de nieuwste apparatuur zijn de digitale vergaderingen alsof je naast elkaar zit. Efficiënt, effectief en kwalitatief de beste oplossing voor de moderne wensen.

Wij maken jouw werkdag makkelijker

In een goede werkomgeving komt iedereen beter tot zijn recht. En dat is precies waarvoor je op onze locatie in Utrecht terecht kunt. Wat voor bedrijf of ondernemer je ook bent: er staat een volledig verzorgde kantoorruimte of werkplek voor je klaar.

Waar kan ik parkeren?

Parkeren doe je probleemloos in onze parkeergarage die 24/7 open is.

Kan ik een uitrijkaart kopen? Of betaal ik voor parkeren op rekening?

Je kunt bij ons en alle andere locaties parkeren op rekening.

Kan ik jullie bereiken met het openbaar vervoer?

Ja, je kunt ons bereiken via de auto en parkeren in onze parkeergarage, met de bus via halte Papendorp Noord en via Station Utrecht centraal.

Kan ik van een lift gebruik maken?

Bij ons in Utrecht heb je een lift naar alle etages. De receptie bevindt zich op de eerste etage. Om de lift van parkeergarage te nemen, heb je een sleutel nodig. Als kantoorhuurder zal je die ontvangen. Vergader klanten die graag gebruik maken van de lift vanaf de begane grond, kunnen dit met de sleutel van de hosts.

Welke winkels/restaurants zitten in de buurt?

Dit verschilt per vestiging. Stel deze vraag op locatie en je krijgt uitgebreid de informatie die je nodig hebt.

Eigen kantoorruimte huren Utrecht offices for you

KANTOORRUIMTE

Of je nu net je bedrijf start of al jaren aan het groeien bent: niets is zo belangrijk voor je bedrijf als een plek om het op te bouwen. Een plek om te groeien. Een ruimte waar je al je aandacht aan je werk kunt besteden. Een kantoor waar je morgen naartoe kunt verhuizen.

We werken volledig zonder verrassingen. Alles wat we bieden is full-service. Zo ontvangen we je gasten, regelen we je post en zetten we een goede kop koffie.

Eigen kantoorruimte huren Utrecht offices for you

WERKPLEK

Alleen een eigen werkplek nodig? Bij FOR YOU krijg je je eigen plek binnen een gedeeld kantoor. Een plek waar je 24/7 toegang tot hebt, waar je je spullen kunt laten liggen en zelfs je logo aan de muur hangt.

Met een vast bureau heb je de mogelijkheid om jezelf te vestigen op een locatie, zonder meteen een volledig kantoor te hoeven huren.

Flexwerkplek in Utrecht offices for you in onze social space

FLEXPLEK

Kleinere ondernemers werken als grote spelers met een flexwerkplek. Gebruik het adres van het Olympisch Stadion bij de KvK, ontvang gasten, gebruik een lokaal telefoonnummer en geniet van alle andere extra’s. En je krijgt natuurlijk elke ochtend de vriendelijke glimlach van ons hopitality team als je binnenkomt.

Vergaderruimte Utrecht offices for you ruimte de wandeling

VERGADERRUIMTE

In een drukke werkomgeving kan het lastig zijn om echt geconcentreerd te overleggen. En toch moet er regelmatig met elkaar gesproken worden. Brainstormen om nieuwe ideeën uit te wisselen, een zinvolle discussie over de nieuwe koers of een dialoog over de gang van zaken in het bedrijf.

Bij FOR YOU hebben we ruimte gecreëerd om dat goede gesprek te voeren. We hebben een plek gemaakt waar je in alle rust ongestoord kunt overleggen. Een omgeving die je helpt om nieuwe ideeën te genereren en plannen uit te werken.

FOR YOU
UTRECHT

Orteliuslaan 850 3528 BB Utrecht

icon receptie rectangleoffice for you

Receptie

+31 30 265 0995

icon openingstijden rectangle office for you

Openingstijden

werkdagen tussen 08:00 - 17:30

icon email rectangle office for you

Email

utrecht@officesforyou.com

VERBINDINGEN

NEEM CONTACT OP

Als je meer wilt weten, neem dan contact met ons op. We komen binnen 24 uur bij je terug, meestal een stuk sneller dan je denkt! Als je wilt, plannen we ook gelijk een rondleiding in.

ANDERE LOCATIES

FOR YOU heeft meerdere locaties, waar je met net zoveel service en flexibiliteit kunt werken. Iedere plek is op zijn eigen manier uniek. Ben je vaak onderweg, heb je behoefte aan meerdere fysieke locaties of wil je gebruik maken meerdere bedrijfsadressen? Stap dan ook gerust eens binnen op onze andere vestigingen.

FOR YOU

offerte aanvragen