WAT VOOR WERKPLEK HELPT JOU VERDER?

Wil je een kantoor huren in Breda? Onze kantoren in Breda zijn voor de ondernemers die morgen een indrukwekkende werkplek nodig hebben. In een van de karakteristiekste gebouwen van Brabant: de Drie Hoefijzers.

Werken bij de Drie Hoefijzers

Met een kantoor in De Drie Hoefijzers kies je voor een werkplek in een monumentaal pand. De Drie Hoefijzers staat al sinds 1928 als een huis. Eerst als hoofdkantoor van Oranjeboom bier, nu als statige werkplek waar je graag gasten verwelkomt.

Dit kantoor is uitstekend bereikbaar vanaf het Centraal Station. Op een paar minuten afstand ligt het schitterende stadspark Valkenberg. Je loopt ook zo de gezellige binnenstad van Breda in.

De Drie Hoefijzers is in 2010 volledig gerenoveerd. Het pand combineert statische art deco met Brabantse gezelligheid. Loods je gasten vanuit de statige ontvangsthal door de klassieke gangen naar een moderne werkplek. Hoewel de binnenstad van Breda op loopafstand ligt, hoef je voor koffie of een vrijdagmiddagborrel de deur niet uit. In een oude bierbrouwerij zit je altijd goed!

LOCATIE EN OMGEVING

Dit kantoor in Breda heeft alles in zich. Een karakteristiek uitstraling, moderne faciliteiten en een ligging midden in de Brabantse gezelligheid.

MONUMENTAAL PAND

Maak indruk met een karakteristiek pand en leer meer over de historie van de bierbrouwerij. Er zijn regelmatig interessante rondleidingen!

Bars & restaurants

Er is genoeg gezelligheid op loopafstand. Borrel in de brouwerij, proef bij Beers & Barrels, lunch bij het T-huis of drink een traditioneel Drie Hoefijzers biertje bij het beroemde bruine café De Beyerd.

Groot stadspark

Wandel door het stadspark Valkenberg in je pauze voor nieuwe energie, tijdens een belletje of gesprek met een collega.

Eenvoudig te bereiken

Van welke hoek je ook komt: je bent snel waar je moet zijn. De snelweg is dichtbij en je loopt binnen 5 minuten naar het Centraal Station. Ook voor onze zuiderburen is Breda goed bereikbaar.

Breda Centrum

Het stadscentrum van Breda met al z’n winkels en restaurants verveelt nooit. Je vindt er ook bezienswaardigheden zoals Het Sas en het Begijnhof. Ook leuk: ga bootje varen!
icon park rectangle office for you

Parkeerplaats

Jij en je medewerkers of gasten kunnen de auto makkelijk kwijt. De Drie Hoefijzers heeft een eigen parkeerterrein aan de achterkant van het gebouw.

KANTOORRUIMTE

Of je nu net je bedrijf start of al jaren aan het groeien bent: niets is zo belangrijk voor je bedrijf als een plek om het op te bouwen. Een plek om te groeien. Een ruimte waar je al je aandacht aan je werk kunt besteden. Een kantoor waar je morgen naartoe kunt verhuizen.

We werken volledig zonder verrassingen. Alles wat we bieden is full-service. Zo ontvangen we je gasten, regelen we je post en zetten we een goede kop koffie.

WERKPLEK

Alleen een eigen werkplek nodig? Bij FOR YOU krijg je je eigen plek binnen een gedeeld kantoor. Een plek waar je 24/7 toegang tot hebt, waar je je spullen kunt laten liggen en zelfs je logo aan de muur hangt.

Met een vast bureau heb je de mogelijkheid om jezelf te vestigen op een locatie, zonder meteen een volledig kantoor te hoeven huren.

FLEXPLEK

Kleinere ondernemers werken als grote spelers met een flexwerkplek. Gebruik het adres van het Olympisch Stadion bij de KvK, ontvang gasten, gebruik een lokaal telefoonnummer en geniet van alle andere extra’s. En je krijgt natuurlijk elke ochtend de vriendelijke glimlach van ons hopitality team als je binnenkomt.

VERGADERRUIMTE

In een drukke werkomgeving kan het lastig zijn om echt geconcentreerd te overleggen. En toch moet er regelmatig met elkaar gesproken worden. Brainstormen om nieuwe ideeën uit te wisselen, een zinvolle discussie over de nieuwe koers of een dialoog over de gang van zaken in het bedrijf.

Bij FOR YOU hebben we ruimte gecreëerd om dat goede gesprek te voeren. We hebben een plek gemaakt waar je in alle rust ongestoord kunt overleggen. Een omgeving die je helpt om nieuwe ideeën te genereren en plannen uit te werken.

FOR YOU
BREDA

Ceresstraat 13 4811 CA Breda

icon receptie rectangleoffice for you

Receptie

+31 76 808 0120

icon openingstijden rectangle office for you

Openingstijden

werkdagen tussen 08:00 - 17:30

icon email rectangle office for you

Email

breda@officesforyou.com

VERBINDINGEN

NEEM CONTACT OP

Als je meer wilt weten, neem dan contact met ons op. We komen binnen 24 uur bij je terug, meestal een stuk sneller dan je denkt! Als je wilt, plannen we ook gelijk een rondleiding in.

ANDERE LOCATIES

FOR YOU heeft meerdere locaties, waar je met net zoveel service en flexibiliteit kunt werken. Iedere plek is op zijn eigen manier uniek. Ben je vaak onderweg, heb je behoefte aan meerdere fysieke locaties of wil je gebruik maken meerdere bedrijfsadressen? Stap dan ook gerust eens binnen op onze andere vestigingen.

FOR YOU

offerte aanvragen