WIE WE ZIJN

FOR YOU gelooft dat een goede werkomgeving de basis is van zakelijk succes. Daarom helpen we bedrijven met servicegerichte werk- en vergaderoplossingen voor bedrijven van ieder formaat. Van start-ups tot corporates en van de flexwerkers tot de meetings van 25 personen.

Als bedrijf vertrouwen we niet op vaste werkwijzen, maar bewegen we mee met de behoeftes van onze gebruikers. Zo bieden we altijd de flexibele oplossing die bij je past.

WAAROM FOR YOU

In een goede werkomgeving komt iedereen beter tot zijn recht. Je productiviteit groeit. Je focus groeit. Je medewerker groeit. Je plezier groeit. Je bedrijf groeit.

  • Volledig ontzorgd: van meubilair, koffie/thee en internet tot en met schoonmaak, pandbeheer en de receptie.
  • Unieke en inspirerende locaties
  • Flexibele contracten dus weinig risico
  • Uitstekende service
img waarom for you office for you
img wat we doen office for you

WAT WE DOEN

FOR YOU biedt kantoorruimtes, dedicated desks, flexplekken en meetingrooms. Dat zijn de producten. Wat we doen is letterlijk bezig zijn met de huurders, bezoekers, werknemers en gasten. We proberen de hele dag alles te doen om jouw dag kwalitatief beter, efficienter en leuker te laten verlopen.

WAAROM ANDERE BEDRIJVEN FOR YOU KIEZEN

Door de krachten te bundelen en services te delen, kun je samen genieten van alle luxe en faciliteiten. Je deelt dus de kosten en geniet van de 100% service op het moment dat je dat nodig hebt.

icon super flexibel date

SUPER FLEXIBEL

Wij vinden die lange contracten ook dramatisch. Liever gewoon lekker simpel voor 1, 3 of 12 maanden? Of gewoon 1 dag? Geen probleem. Kijk maar even.

24/7 KANTOORTOEGANG

Als succesvolle ondernemer wil je natuurlijk wel kunnen werken wanneer jij dat wilt. Je hebt je altijd toegang tot je eigen kantoor.
icon eenvoudig rectangle office for you

WIJ ZITTEN OVERAL

Ok, op best veel plekken dan. Met vier locaties in Nederland is er bijna altijd wel een locatie in de buurt. Natuurlijk mag jij ze ook allemaal gebruiken.
icon wifi rectangle office for you

Snel en veilig internet

Met ons internet op topsnelheid host je video conferences, upload je 4k video producties of kijk je de hele dag naar katten filmpjes.

Goed te bereiken

Of je met de fiets, auto, OV of Uber komt. Al onze locaties zijn voor iedereen goed bereikbaar. En parkeren doe je eigenlijk altijd dichtbij.
icon laptop desk

ALL-IN WERKEN

Met onze volledig verzorgde werkplekken hoef je nergens meer aan te denken. Laptop meenemen en doen waar je goed in bent!

Persoonlijk contact

Met onze vaste locatiemanagers die gespecialiseerd zijn in hospitality ben je bij FOR YOU nooit een nummer. We weten wie je bent en weten hoe je je koffie drinkt.

Netwerk

Met alle andere bedrijven vorm je een community, je kunt elkaar versterken en met elkaar netwerken. Dit is niet alleen om te verkopen of te groeien, soms ook gewoon om een boterham met elkaar te eten.

Full Service

Met pandbeheer, receptie, postverwerking , schoonmaak, koffie en thee faciliteiten, printen en alle andere services, kun je en je collega's zich focussen op waar je goed in bent en wat je leuk vindt!

ZIJ GELOVEN IN ONS

Met ieder zijn eigen reden kiezen deze bedrijven al jaren FOR YOU, doen we ons best om ze gelukkig te houden op onze locaties.

logo smidswater
logo duracel office for youl
logo major lindsey africa office for you
logo HSKgroep
logo sennheiser ofice for you
pro care office for you
logo boston scientific
logo adidas office for yous

NEEM CONTACT OP

Als je meer wilt weten, neem dan contact met ons op. We komen binnen 24 uur bij je terug, meestal een stuk sneller dan je denkt! Als je wilt, plannen we ook gelijk een rondleiding in.

BEZOEK ONZE KANTOREN

Bij FOR YOU staat de koffie altijd klaar. Maak een afspraak of loop gerust eens binnen, dan onderzoeken we graag wat je wensen zijn en of we daaraan mogen voldoen.

FOR YOU

offerte aanvragen