JE EIGEN VASTE WERKPLEK
OP BUSINESSPARK PAPENDORP

Businesspark Papendorp is een architectonisch hoogstaand en groen park. Het is een unieke omgeving waar innovatie, kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid, vitaliteit, flora en fauna samenkomen. We doen er alles aan om de mensen op Papendorp zich thuis te laten voelen, B2B te bevorderen en verbindingen te laten ontstaan.

Ondernemingen die Businesspark Papendorp Utrecht kiezen als vestigingslocatie kiezen voor een omgeving waarin ruimte, veel groen en een ruime opzet centraal staan. De uitstraling is hoogwaardig en duurzaam. Gecombineerd met de centrale ligging in Nederland in de bruisende stad Utrecht maakt Papendorp als vestigingslocatie tot de meest optimale keuze die u kunt maken.

EIGEN WERKPLEK HUREN IN UTRECHT

Kwalitatief en creatieve werkplekken in Utrecht onder flexibele contracten, zonder verrassingen op de factuur. Dat alles full serviced zodat je je volledig kunt focussen op de business die je leuk vindt en waar je goed in bent.

  • 24/7 toegang tot je eigen werkplek
  • Logo op de muur
  • Registratie KvK
  • Incl. Schoonmaak, koffie, thee en hospitality
img altijd je plekje office for you

HUUR JOUW EIGEN WERKPLEK IN UTRECHT

Met jouw eigen werkplek in Utrecht heb je de mogelijkheid om je spullen achter te laten, zodat jouw plek altijd direct klaar is voor gebruik. De werkplek wordt opgeleverd met een afsluitbare ladekast zodat je spullen veilig zijn en je werkplek altijd opgeruimd kan zijn.
Je kunt deze dus ook inrichten zoals je wilt zodat je prettig kunt werken en ook je bedrijf en logo kunt uitdragen.

VOORDELEN WERKPLEKKEN UTRECHT

Je bent niet altijd op kantoor. Met een flexplek loopt je bedrijf gewoon door. Ook is thuis niet altijd de juiste werkplek, vind hier je rust en focus voor een productieve dag.

icon park rectangle office for you

Pand van glas

Ontvang je gasten in een architectonisch bijzonder pand van glas. Daarmee maak je gegarandeerd indruk.

icon 247 rectangle office for you

Hospitality Services

Je gasten en werknemers worden ieder moment van de dag met een glimlach ontvangen en staan altijd voor je klaar om te helpen.

icon bars rectangle office for you

Beheer en schoonmaak

Maak je nooit meer druk over de vaat, reparaties en voorraden. Als jij ‘s ochtends je dag start hoef alleen nog maar twee knoppen in te drukken; die van je computer en van je favoriete koffie.

icon wifi rectangle office for you

Telefoonservices

Klanten te woord staan tijdens een bespreking? Dat kan met onze telefoonservice. Permanent of alleen als je zelf niet bereikbaar bent. 

icon eenvoudig rectangle office for you

Netwerk events

Bij FOR YOU ben je nooit alleen. Connect tijdens borrels en netwerkevents. De perfecte momenten voor saleskansen en een goede onderlinge sfeer.

icon sporten rectangle office for you

Post en pakketten

Post laten bezorgen, ontvangen, naar je doorsturen of inscannen... het kan allemaal. Verzenden is ook makkelijk; geef je pakket simpelweg af bij de receptie. 

Wij ontzorgen jouw werkdag

In een goede werkomgeving komt iedereen beter tot zijn recht. En dat is precies waarvoor je bij ons voor een flexibele werkplek in Utrecht terecht kunt. Waar je behoefte ook ligt: er staat een volledig verzorgde werkplek voor je klaar.

Waarom zou ik kiezen voor de locatie Papendorp als mijn werkplek?

Onze locatie in Papendorp biedt een centrale locatie met uitstekende bereikbaarheid, moderne faciliteiten, en een professionele werkomgeving die innovatie en netwerken stimuleert. Onze werkplekken zijn ontworpen om jouw productiviteit te verhogen en bieden we flexibele oplossingen die aan jouw behoeften voldoen.

Welke soorten werkplekken bieden jullie aan?

Bij ons vind je een breed scala aan werkplek opties, waaronder flexibele werkplekken, vaste bureaus, en privékantoren. Elk type werkplek is uitgerust met hoogwaardige voorzieningen om ervoor te zorgen dat jij een productieve werkdag hebt.

Hoe kan ik de ideale werkplek vinden bij Offices For You in Utrecht?

Ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte werkplek die past bij jouw zakelijke behoeften en budget. Neem contact met ons op voor een persoonlijke rondleiding.

Welke voorzieningen zijn inbegrepen bij mijn werkplek?

Alle werkplekken bij Offices For You in Utrecht zijn inclusief high-speed internet, toegang tot vergaderruimtes, keukenfaciliteiten, dagelijkse schoonmaak, en receptiediensten

Kan ik bij jullie ook werken aan mijn netwerk en andere samenwerkingen?

Absoluut! Wij geloven in de kracht van netwerken en bieden regelmatig evenementen en bijeenkomsten aan om onze leden met elkaar te verbinden. Bij Offices For You maak je deel uit van een levendige gemeenschap van professionals en bedrijven.

JOUW VOLGENDE WERKPLEK

Op een goede werkplek weten je zakelijke relaties direct met wat voor bedrijf ze te maken hebben. Zeker als je werkt in een pand met karakter. Want er is weinig zo belangrijk voor je bedrijf als de locatie waar je je bedrijf bouwt. Een plek waar je kunt groeien. Een plek waar je mensen durft uit te nodigen.

Gebruik de service van FOR YOU op geweldige locaties. Onze hersenen worden geprikkeld door mooie vormgeving, lichte ruimtes met genoeg zuurstof en rustige werkplekken. Die ruimtes zijn voor je gecreëerd. In panden die ronduit indrukwekkend te noemen zijn.

OFFERTE AANVRAGEN

Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen voor deze locatie? Vul dan het onderstaande formulier in. We komen zo snel mogelijk bij je terug, meestal een stuk sneller dan je denkt!

ANDERE LOCATIES

FOR YOU heeft meerdere locaties, waar je met net zoveel service en flexibiliteit kunt werken. Iedere plek is op zijn eigen manier uniek. Ben je vaak onderweg, heb je behoefte aan meerdere fysieke locaties of wil je gebruik maken meerdere bedrijfsadressen? Stap dan ook gerust eens binnen op onze andere vestigingen.

MELD JE AAN VOOR HET LAATSTE NIEUWS EN EVENEMENTEN.

offerte aanvragen