EEN WERKPLEK EN VESTIGINGSADRES
OP BUSINESSPARK PAPENDORP

Businesspark Papendorp is een architectonisch hoogstaand en groen park. Het is een unieke omgeving waar innovatie, kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid, vitaliteit, flora en fauna samenkomen. We doen er alles aan om de mensen op Papendorp zich thuis te laten voelen, B2B te bevorderen en verbindingen te laten ontstaan.

Ondernemingen die Businesspark Papendorp Utrecht kiezen als vestigingslocatie kiezen voor een omgeving waarin ruimte, veel groen en een ruime opzet centraal staan. De uitstraling is hoogwaardig en duurzaam. Gecombineerd met de centrale ligging in Nederland in de bruisende stad Utrecht maakt Papendorp als optimale keuze om te werken als flexplek in Utrecht.   

HUUR JE EIGEN FLEXWERKPLEK IN UTRECHT

Kwalitatief goede werkplekken onder flexibele contracten, zonder verrassingen op de factuur. Dat alles full serviced zodat je je volledig kunt focussen op de business die je leuk vindt en waar je goed in bent.

 • Toegang tot een flexwerkplek
 • Post ontvangen en mogelijkheid tot doorsturen
 • Registratie KvK
 • Incl. koffie, thee, fruit en hospitality services
Flexwerkplek in Utrecht offices for you in onze social space

JOUW EIGEN FLEXWERKPLEK UTRECHT

Met een flexplek heb je toegang op locatie binnen kantoortijden en kun je ongestoord komen werken in onze gezamenlijke ruimte. Met een inschrijving bij KvK op ons adres heb je ook een professioneel bedrijfsadres dat je kunt gebruiken op je website, voor post en om je bezoek te ontvangen.
Dit kan per dag, per maand of zolang je wilt.

VOORDELEN FLEXPLEK UTRECHT

Je kunt altijd je klanten professioneel ontvangen, koffie drinken, ongestoord werken en als je er niet bent lopen de zaken gewoon door want je post wordt ontvangen en de telefoon opgenomen.

icon park rectangle office for you

Pand van glas

Ontvang je gasten in een architectonisch bijzonder pand van glas. Daarmee maak je gegarandeerd indruk.
icon 247 rectangle office for you

Hospitality Services

Je gasten en werknemers worden ieder moment van de dag met een glimlach ontvangen en staan altijd voor je klaar om te helpen.
icon bars rectangle office for you

Flexibele contracten

In een tijd waarin veel verandert, wil je niet altijd ver vooruitkijken of ergens lang aan vastzitten. Een flexplek kun je al huren per dag of inclusief inschrijving al met contract vanaf 1 maand.
icon wifi rectangle office for you

Telefoonservices

Klanten te woord staan tijdens een bespreking? Dat kan met onze telefoonservice. Permanent of alleen als je zelf niet bereikbaar bent.
icon eenvoudig rectangle office for you

Netwerk events

Bij FOR YOU ben je nooit alleen. Connect tijdens borrels en netwerkevents. De perfecte momenten voor saleskansen en een goede onderlinge sfeer.
icon sporten rectangle office for you

Post en pakketten

Post laten bezorgen, ontvangen, naar je doorsturen of inscannen... het kan allemaal. Verzenden is ook makkelijk; geef je pakket simpelweg af bij de receptie.

Wij maken jouw werkdag gemakkelijk

In een goede werkomgeving komt iedereen beter tot zijn recht. En dat is precies waarvoor je bij ons voor een flexplek in Utrecht terecht kunt. Voor jou is er een volledig verzorgde flexplek voor je klaar.

Kan ik ook alleen een inschrijving Kvk afnemen?

Bij een inschrijving KvK dien je verplicht ook een werkplek te hebben. Deze bieden we dus niet los aan. We kunnen je niet verplichten om ook fysiek te komen werken, maar als je de koffie eenmaal hebt geproefd, kunnen we ook niet beloven dat je niet vaker wilt komen.

Hoeveel kost het om een bedrijf in te schrijven?

Indien je je ergens wilt inschrijven, ben je verplicht om daar ook een werkplek te hebben. Dat geldt ook andersom: je kunt je inschrijven bij het huren van een werkplek (kantoor, werkplek of flexplek) zonder extra kosten.

Hoe ziet de social space er bij jullie uit?

De sfeer en accommodatie is het beste te ervaren tijdens een rondleiding. Neem contact met ons op en wij ontvangen je graag.

Kan ik een extra entiteit inschrijven?

Voor een dochteronderneming of holding, hoef je geen aparte werkplek te huren. Soms gaat dit fysiek om dezelfde persoon. Een extra entiteit inschrijven is € 55 per maand per entiteit bij een flexplek of werkplek.
Bij een kantoor kun je kosteloos tot 3 extra entiteiten inschrijven.

Wat houdt full serviced in tijdens het huren van een flexplek?

Bij het huren van een flexplek bij ons kun je gebruik maken van:

 • Gebruik van een werkplek in de social space gedurende onze openingstijden
 • Ontvangen en desgewenst doorsturen / scannen post
 • Gebruik van zakelijk adres op website
 • Hospitality Services
 • Onbeperkt koffie / thee
 • Uitstekende wifi
 • Vers fruit

JOUW VOLGENDE FLEXIBELE WERKPLEK

Op een goede werkplek weten je zakelijke relaties direct met wat voor bedrijf ze te maken hebben. Zeker als je werkt in een pand met karakter. Want er is weinig zo belangrijk voor je bedrijf als de locatie waar je je bedrijf bouwt. Een plek waar je kunt groeien. Een plek waar je mensen durft uit te nodigen.

Gebruik de service van FOR YOU op geweldige locaties. Onze hersenen worden geprikkeld door mooie vormgeving, lichte ruimtes met genoeg zuurstof en rustige werkplekken. Die ruimtes zijn voor je gecreëerd. In panden die ronduit indrukwekkend te noemen zijn.

OFFERTE AANVRAGEN

Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen voor deze locatie? Vul dan het onderstaande formulier in. We komen zo snel mogelijk bij je terug, meestal een stuk sneller dan je denkt!

ANDERE LOCATIES

FOR YOU heeft meerdere locaties, waar je met net zoveel service en flexibiliteit kunt werken. Iedere plek is op zijn eigen manier uniek. Ben je vaak onderweg, heb je behoefte aan meerdere fysieke locaties of wil je gebruik maken meerdere bedrijfsadressen? Stap dan ook gerust eens binnen op onze andere vestigingen.

MELD JE AAN VOOR HET LAATSTE NIEUWS EN EVENEMENTEN.

offerte aanvragen