KIES VOOR KWALITEIT
EN PRAKTISCH GEMAK

FOR YOU Utrecht is gevestigd in het gewilde Businesspark Papendorp. In een architectonisch modern, licht en ruimtelijk pand. Een lichte plek waar startende en corporate bedrijven groeien. Of je nu met 2 of 50 personen wil komen werken: er is een schitterende plek voor je.

Dat alles full-service. De kantoren zijn all-inclusive. Zonder verrassingen. Zodat al je aandacht naar je bedrijf kan gaan. Dus geen onverwachte kosten, geen extra’s op de factuur voor de ramenwasser of betalen voor wifi. Met ons servicepakket geniet je dagelijks van verse koffie, top IT-faciliteiten en altijd vrolijke gezichten van onze medewerkers.

En dat alles in een omgeving dat veel te bieden heeft. Geen kil industrieterrein, maar een omgeving met veel groen en moderne gebouwen met karakter. In de buurt vind je genoeg toonaangevende bedrijven, horeca en winkels.

KANTOORRUIMTE HUREN IN UTRECHT

Binnen het pand krijgt jouw bedrijf een eigen plek om te schitteren in aanwezigheid. Een kwalitatief kantoorpand waar jij en je bedrijf volledig tot hun recht komen.

  • 24/7 toegang
  • Logo op de muur
  • Schoonmaak
  • Volledig ingericht, indien gewenst
Eigen kantoorruimte huren Utrecht offices for you
Flexwerkplek in Utrecht offices for you in onze social space

JOUW EIGEN KANTOORRUIMTE IN UTRECHT

Niemand weet hoe morgen eruitziet. Zeker in de huidige tijd. Met onze flexibiliteit krijg je de vrijheid om te schalen wanneer jij dat wilt. Met contracten vanaf een maand en verschillende maten kantoren is er altijd een oplossing die past en blijft passen in je wensen.

Uiteraard staan onze teams voor je klaar om je te begeleiden. Of het nu gaat om looptijd, aantal werkplekken of grootte: we bewegen met je mee.

FULL-SERVICE KANTOORRUIMTE UTRECHT

Als alle randzaken geregeld zijn, blijft er tijd over om je volle focus op je werk te richten.

icon bars rectangle office for you

Hospitality Service

Een vriendelijk ontvangst van je gasten zorgt voor een professionele uitstraling.
icon sporten rectangle office for you

SCHOONMAAK

De dagelijkse schoonmaak en gevulde koffiemachines laten iedereen zich thuis voelen.
icon eenvoudig rectangle office for you

ZICHTBAARHEID

Er is alle ruimte om jouw eigen huisstijl door te voeren in je kantoorruimte. Ons team kan je daar uiteraard bij helpen.
icon 247 rectangle office for you

24/7 TOEGANG

Met eigen sleutels en codes ben je ook welkom buiten kantoortijden. 
icon wifi rectangle office for you

IT SERVICES

Reken op supersnel en veilig internet, printen, scannen en een helpende hand voor als iets niet lukt.
icon park rectangle office for you

PARKEREN & BEREIKBAARHEID

Deze locatie is met auto en OV enorm goed bereikbaar. De parkeergarage onder het gebouw is 24/7 toegankelijk.

Wij maken jouw werkdag makkelijker

In een goede werkomgeving komt iedereen beter tot zijn recht. En dat is precies waarvoor je bij ons voor een flexibele kantoorruimte in Utrecht terecht kunt. Wat voor bedrijf of ondernemer je ook bent: er staat een volledig verzorgde kantoorruimte voor je klaar.

Wat zijn de kosten om een kantoorruimte te huren in Utrecht?

Onze werkplekprijzen verschillen per vestiging in verband met de verschillende prijs per m2. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Wat zit er allemaal in een service package?

G/w/l, schoonmaak, internet, koffie en/of thee, vers fruit, hospitality services, postverwerking, printen/scannen, gebruik van alle gezamenlijke ruimten.

Welke kantoorruimtes in Utrecht zijn er op dit moment beschikbaar?

Dit wijzigt regelmatig, ook door wensen om door te groeien van andere huurders. Op locatie hebben we exact inzichtelijk wat er op dat moment beschikbaar is en ook wat er op termijn vrij komt. Mocht je een zoekvraag hebben, neem dan contact met ons op, dan gaan we op zoek naar de perfecte oplossing.

Kan ik mijn eigen meubels meenemen naar een kantoorruimte?

Absoluut! Zolang de uitstraling zakelijk en professioneel is, staan we overal voor open en is alles bespreekbaar.

Hoe groot zijn de kantoren die te huur zijn in Utrecht?

We rekenen netto ongeveer 8 m2 per werkplek, afhankelijk van de indeling van de ruimte, hoeveelheid daglicht en benodigde ruimte voor de werkzaamheden.
We hebben kantoren in alle maten waarvan de beschikbaarheid steeds veranderd. Boek een rondleiding om jouw mogelijkheden te bekijken.

JE VOLGENDE WERKPLEK

Of je nou pas begint met je onderneming of al een flinke tijd bezig bent: een goede werkplek is cruciaal. Een omgeving waarin je kunt groeien. Een kantoorpand waar je direct je draai kunt vinden. Maar zo’n perfecte locatie is niet altijd eenvoudig te ontdekken. En als je iets vindt, kun je zomaar te maken krijgen met onvoorziene kosten of allerlei zaken die je zelf moet regelen.

Bij FOR YOU pakken we het anders aan bij het huren van jouw kantoorruimte. Geen onverwachte verrassingen. We leveren een totaalpakket. Alles wordt voor je gedaan. Of het nu gaat om je bezoekers verwelkomen, post afhandelen of een kopje koffie inschenken: wij staan voor je klaar. En wil je genieten van een heerlijke lunch? Dat regelen we ook voor je.

En deze topservice? Die bieden we op fantastische locaties. Ons brein houdt van fraai design, lichte omgevingen met frisse lucht en kalme werkplekken. Die ideale plekken hebben we voor jou ontworpen. Gehuisvest in gebouwen die de wow-factor hebben.

OFFERTE AANVRAGEN

Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen voor deze locatie? Vul dan het onderstaande formulier in. We komen zo snel mogelijk bij je terug, meestal een stuk sneller dan je denkt!

KANTOOR OP EEN ANDERE LOCATIE

FOR YOU heeft vier locaties verdeeld over Nederland. Op een andere plek werken? Bekijk dan de verschillende locaties voor meer informatie.

FOR YOU

offerte aanvragen