NIEUWE IDEEËN OPDOEN
IN HET MODERNE PAPENDORP

Verse inspiratie is essentieel om frisse ideeën te krijgen en besluiten te nemen. Een nieuwe setting kan helpen om vastgeroeste gewoontes los te laten en je creatieve geest te stimuleren. Overweeg om te vergaderen in Utrecht voor die extra creatieve boost die je team of project kan gebruiken. Met een vergaderruimte op Businesspark Papendorp kies je voor een supercentrale locatie op een modern, groen park.

Bij FOR YOU is het heerlijk ongestoord vergaderen. Elk vertrek heeft net die kleine dingen die het verschil maken, zodat je je volledig kunt concentreren. De koffie staat al te wachten en de lunch- en cateringkeuzes zijn divers. Onze gasten worden altijd hartelijk onthaald en de hospitality medewerker zorgt ervoor dat je ongestoord kunt overleggen. Ideaal geschikt om te vergaderen in Utrecht.

DE VERGADERRUIMTES IN UTRECHT

Wij maken jouw vergadering productiever

In een goede werkomgeving komt iedereen beter tot zijn recht. En dat is precies waarvoor je bij ons een vergaderruimte in Utrecht terecht kunt. Wat voor bedrijf of ondernemer je ook bent: er staat een volledig verzorgde vergaderruimte voor je klaar.

Hoeveel kost het om een vergaderruimte te huren?

We rekenen in prijzen per persoon: voor 1 uur is het € 17,50, 2 uur € 31,00, voor 4 uur is het € 37,50 en voor een hele dag betaal je € 46. Dit is inclusief schermen, flipover, snacks, schoonmaak, hospitality en vers fruit.

Welke faciliteiten zijn er standaard aanwezig in de vergaderruimtes?

Naast koffie, thee, water, snoepgoed en fruit, is er een beeldscherm voor presentaties, flipover en/of whiteboard inclusief stiften, pen en papier, diverse kantoorartikelen zoals post-its, nietmachine, plakband e.d., ook is er de mogelijkheid tot printen/scannen.
Mocht je nog iets anders wensen, kunnen we daar via de receptie in voorzien.

Hoe vinden we de betreffende vergaderruimte in het pand?

Je wordt ontvangen door onze hostes bij de receptie, die zal de ruimte en alle faciliteiten laten zien, zodat je de weg weet te vinden die dag en optimaal gebruik kunt maken.

Kan ik de beschikbare vergaderruimtes inzien?

Zeker kan dat. Door middel van een afspraak kan de receptie tijd voor je inplannen om uitgebreid alle mogelijke ruimten en faciliteiten te laten zien. Ook kan er dan rekening worden gehouden met de bezetting van de zalen op dat moment.
Even binnenlopen kan natuurlijk ook altijd.

Kunnen we buiten de sluitingstijden ook gebruik maken van de vergaderruimte?

In overleg kunnen we dat realiseren en daar gaan we dan ons uiterste best voor doen.

VERGADER OP EEN ANDERE LOCATIE

Ergens anders een vergaderruimte huren? Dat kan! FOR YOU heeft 4 locaties verdeeld over Nederland. Ze zijn allemaal op hun eigen manier uniek.

FOR YOU
UTRECHT

Orteliuslaan 850 3528 BB Utrecht

icon receptie rectangleoffice for you

Receptie

+31 30 265 0995
icon openingstijden rectangle office for you

Openingstijden

werkdagen tussen 08:00 - 17:30

icon email rectangle office for you

Email

utrecht@officesforyou.com

VERBINDINGEN

JE VOLGENDE WERKPLEK

Geef jezelf de luxe en je bedrijf het podium dat het verdient.

Eigen kantoorruimte huren Utrecht offices for you

KANTOORRUIMTE

Kwalitatief werken, flexibele contracten en volledig ontzorgd; van bureau tot gastenontvangst en een logo aan de muur. Plekken om te groeien en bouwen.

Eigen kantoorruimte huren Utrecht offices for you

DEDICATED DESK

Tijdens de industriële revolutie werden mensen afgericht om in grote fabriekshallen hersenloos productiewerk te verrichten. Gelukkig zijn de tijden veranderd.

Kom werken bij For You: of je nu met 150 man komt of in je eentje; wij garanderen dat je een plek creëert waar jij en je bedrijf van gaan groeien. In onze locaties werken ondernemers met een verhaal.

Flexwerkplek in Utrecht offices for you in onze social space

FLEXPLEK

Tijdens de industriële revolutie werden mensen afgericht om in grote fabriekshallen hersenloos productiewerk te verrichten. Gelukkig zijn de tijden veranderd.

Kom werken bij For You: of je nu met 150 man komt of in je eentje; wij garanderen dat je een plek creëert waar jij en je bedrijf van gaan groeien. In onze locaties werken ondernemers met een verhaal.

HEB JE EEN VRAAG?

Als je meer wilt weten, neem dan contact met ons op. We komen binnen 24 uur bij je terug met informatie over het gebouw. Meestal een stuk sneller dan je verwacht. Als je wilt plannen we ook gelijk een rondleiding in!

FOR YOU

offerte aanvragen