Openingstijden

For You is open van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur. De prijzen zijn gebaseerd op deze openingstijden. Omdat we flexibiliteit willen bieden, passen we ons graag aan op de wensen van onze klant. Een extra fee kan worden gevraagd voor reserveringen buiten onze openingstijden. Dit geldt ook voor zaterdagen, zondagen en feestdagen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden en een offerte op maat.

Reservering

Door de reservering te boeken, gaan wij ervan uit dat deze definitief is en houden we een ruimte voor u vrij. Alle additionele services die besteld of geboekt worden na de reservering / boeking, zullen achteraf ook in rekening worden gebracht.

Annulering

Vergaderingen of evenementen kunnen kosteloos worden geannuleerd of gewijzigd tot 10 werkdagen voor aanvang. Vanaf 10 werkdagen voor aanvang, gelden de volgende afspraken:

  • 10 tot 6 werkdagen voor aanvang wordt 40% in rekening gebracht
  • 5 tot 3 werkdagen voor aanvang wordt 50% in rekening gebracht
  • Minder dan 2 werkdagen voor aanvang wordt 90% in rekening gebracht

Annulering moet altijd per in schrift worden gedaan, telefonische annuleringen gelden niet tenzij deze door een van onze medewerkers schriftelijk is bevestigd.
Lunch of andere catering bestellingen die worden geannuleerd minder dan 24 uur voor aanvang, zullen 100% in rekening worden gebracht. 

For You heeft altijd het recht om een onbevestigde reservering te annuleren. For You behoudt het recht om in verband met bezetting en efficiëntie een andere passende vergaderruimte aanbieden dan is geboekt. Betalingen dienen binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur te worden voldaan. Facturen worden verzonden per e-mail.
Klant accepteert alle algemene voorwaarden bij het boeken van de reservering. 

Onze prijzen worden per persoon berekend en zijn gebaseerd op onze standaard diensten en openingstijden. Als er aan een van deze condities iets wijzigt, is het mogelijk dat daar een andere prijs voor wordt berekend.

FOR YOU

offerte aanvragen