KIES VOOR LOCATIE.
WERK OP PARC CÉRAMIQUE.

FOR YOU Maastricht bevindt zich in de sfeervolle wijk Parc Céramique. Deze wijk dankt zijn naam aan de historische aardewerkfabriek Société Céramique, die er sinds 1863 huisde en in 1958 fuseerde met een andere lokale producent, De Sphinx. Na de fabriekssluiting bloeide dit stadsdeel weer op en vloeide naadloos over in de oude stad, met nu diverse culturele hoogstandjes.

Onze eigentijdse torens zijn perfect voor bedrijven die op zoek zijn naar topkwaliteit kantoorruimtes in Maastricht. Of je nu met een klein team van 5 of een grote groep van 50 komt: we hebben de ideale plek voor je. Onze kantoren zijn all-inclusive. Geen onverwachte kosten, geen extra’s op de factuur en altijd verbonden dankzij onze wifi. Daarnaast geniet je elke dag van versgezette koffie, top IT-faciliteiten en de immer vrolijke gezichten van ons team. Meld je aan, pak je sleutel en begin met werken!

JOUW EIGEN KANTOORRUIMTE IN MAASTRICHT

Binnen het pand krijgt jouw bedrijf een eigen plek om te schitteren in aanwezigheid. Een kwalitatief kantoor waar jij en je bedrijf volledig tot hun recht komen.

  • 24/7 toegang
  • Logo op de muur
  • Schoonmaak
  • Volledig ingericht, indien gewenst

FLEXIBEL HUREN

Niemand weet hoe morgen eruitziet. Zeker in de huidige tijd. Met onze flexibiliteit krijg je de vrijheid om te schalen wanneer jij dat wilt. Met contracten vanaf een maand en verschillende maten kantoren is er altijd een oplossing die past en blijft passen in je wensen.

Uiteraard staan onze teams voor je klaar om je te begeleiden. Of het nu gaat om looptijd, aantal werkplekken of grootte: we bewegen met je mee.

FULL-SERVICE KANTOORRUIMTE

Als alle randzaken geregeld zijn, blijft er tijd over om je volle focus op je werk te richten.

icon bars rectangle office for you

HOSPITALITY SERVICE

Een vriendelijk ontvangst van je gasten zorgt voor een professionele uitstraling.
icon sporten rectangle office for you

SCHOONMAAK

De dagelijkse schoonmaak en gevulde koffiemachines laten iedereen zich thuis voelen.
icon eenvoudig rectangle office for you

ZICHTBAARHEID

Er is alle ruimte om jouw eigen huisstijl door te voeren in je kantoorruimte. Ons team kan je daar uiteraard bij helpen.
icon 247 rectangle office for you

24/7 TOEGANG

Met eigen sleutels en codes ben je ook welkom buiten kantoortijden. 
icon wifi rectangle office for you

IT SERVICES

Reken op supersnel en veilig internet, printen, scannen en een helpende hand voor als iets niet lukt.
icon park rectangle office for you

PARKEREN & BEREIKBAARHEID

Deze locatie is met auto en OV enorm goed bereikbaar. De parkeergarage onder het gebouw is 24/7 toegankelijk.

YOUR NEXT WORKSPACE

Of je nu aan het begin van je ondernemingsavontuur staat of al een gevestigde naam hebt, het juiste kantoor is cruciaal. Een basis voor groei. Een plek waar je je volledig op je werk kunt storten en waar je jezelf morgen al ziet zitten. Echter, de zoektocht naar zo’n plek kan een uitdaging zijn, en als je eindelijk iets vindt, komen vaak onverwachte kosten om de hoek kijken.

Bij FOR YOU pakken we dat anders aan. Bij ons geen verrassingen. We bieden een complete service: van het verwelkomen van je gasten tot het regelen van de post en het serveren van verse koffie. Als kers op de taart kun je ook nog eens kiezen voor onze heerlijke lunch.

Onze uitmuntende service vind je terug op toplocaties. Inspirerende designs, lichte en luchtige ruimtes, en rustige werkplekken stimuleren je creativiteit. Deze bijzondere plekken hebben we speciaal voor jou ontworpen, gehuisvest in panden die stuk voor stuk de wow-factor hebben.

OFFERTE AANVRAGEN

Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen voor deze locatie? Vul dan het onderstaande formulier in. We komen zo snel mogelijk bij je terug, meestal een stuk sneller dan je denkt!

KANTOOR OP EEN ANDERE LOCATIE

FOR YOU heeft vier locaties verdeeld over Nederland. Op een andere plek werken? Bekijk dan de verschillende locaties voor meer informatie.

FOR YOU

offerte aanvragen