INSPIRERENDE MEETINGS
IN HET PARK CERAMIQUE

Werken in het groen en vlakbij de bourgondische binnenstad van Maastricht? Onze FOR YOU locatie in Maastricht zit in het inspirerende Parc Céramique. Dit Parc zit sinds 2009 op een unieke locatie in de prestigieuze Maastrichtse wijk Céramique en bestaat uit 3 kantoorgebouwen. Reken op prachtig uitzicht over de stad Maastricht!

Parc Céramique is enorm goed bereikbaar vanaf de snelweg en het Centraal Station van Maastricht. Vanaf je kantoor, flexwerkplek of vergaderruimte loop je zo richting de gezellige binnenstad en Wyck: het verrassende geheim van Maastricht.

ONZE VERGADERRUIMTES IN MAASTRICHT

VERGADER OP EEN ANDERE LOCATIE

Ergens anders een vergaderruimte huren? Dat kan! FOR YOU heeft 4 locaties verdeeld over Nederland. Ze zijn allemaal op hun eigen manier uniek.

FOR YOU
MAASTRICHT

Wim Duisenbergplantsoen 31 6221 SE Maastricht

icon receptie rectangleoffice for you

Receptie

+31 43 201 0626
icon openingstijden rectangle office for you

Openingstijden

werkdagen tussen 08:00 - 17:30

icon email rectangle office for you

Email

maastricht@officesforyou.com

VERBINDINGEN

JE VOLGENDE WERKPLEK

Geef jezelf de luxe en je bedrijf het podium dat het verdient.

KANTOORRUIMTE

Kwalitatief werken, flexibele contracten en volledig ontzorgd; van bureau tot gastenontvangst en een logo aan de muur. Plekken om te groeien en bouwen..

DEDICATED DESK

Maak gebruik van je eigen bureau met je eigen spullen en logo op de muur in een gedeeld kantoor. Uiteraard voorzien van alle faciliteiten en 24/7 toegang tot de locatie. 

FLEXPLEK

Kom een dag werken in onze Social Space of vestig je bedrijf vast op locatie. Breng jij je laptop mee? Dan zorgen wij voor de rest!

HEB JE EEN VRAAG?

Als je meer wilt weten, neem dan contact met ons op. We komen binnen 24 uur bij je terug met informatie over het gebouw. Meestal een stuk sneller dan je verwacht. Als je wilt plannen we ook gelijk een rondleiding in!

FOR YOU

offerte aanvragen