WAT VOOR WERKPLEK HELPT JOU VERDER?

Ons kantoor die te huur is in Maastricht is voor de ondernemers die morgen een gezellige en kwalitatieve werkplek nodig hebben. Stijlvol meubilair, lichte werkplekken, warme hospitality in het prachtige Maastricht.

Werken op Parc Céramique

Werken in het groen en vlakbij de bourgondische binnenstad van Maastricht? Onze FOR YOU locatie in Maastricht zit in het inspirerende Parc Céramique. Dit Parc zit sinds 2009 op een unieke locatie in de prestigieuze Maastrichtse wijk Céramique en bestaat uit 3 kantoorgebouwen. Reken op prachtig uitzicht over de stad Maastricht!

Parc Céramique is enorm goed bereikbaar vanaf de snelweg en het Centraal Station van Maastricht. Vanaf je kantoor, (flex)werkplek of vergaderruimte loop je zo richting de gezellige binnenstad en Wyck: het verrassende geheim van Maastricht.

LOCATIE EN OMGEVING

Op zoek naar een uniek kantoor in Maastricht? In Parc Céramique vind je iedere dag weer inspiratie.

Modern pand

Ontvang je gasten en medewerkers in het moderne en toch erg gezellige pand van Parc Céramique. Je vindt er alles wat je nodig hebt.
icon eenvoudig office for you

Geweldige ligging

FOR YOU Maastricht ligt op loopafstand van het oergezellige centrum van Maastricht. Ook vind je het hippe Wyck om de hoek.

Uitstekende hospitality

In Maastricht weten mensen hoe ze je welkom moeten laten voelen. Ook je bezoek en medewerkers worden hartelijk ontvangen.

EENVOUDIG TE BEREIKEN

Of je nu met de auto komt of het openbaar vervoer: Parc Céramique is goed en snel te bereiken.

Sportschool

Sporten was nog nooit zo aantrekkelijk. Je werkt je om de hoek in het zweet in een sportschool met adembenemend uitzicht.
icon park rectangle office for you

PARKEERGARAGE

Wel zo makkelijk: onder het pand vind je een grote parkeergarage die 24/7 toegankelijk is.

KANTOORRUIMTE

Of je nu net je bedrijf start of al jaren aan het groeien bent: niets is zo belangrijk voor je bedrijf als een plek om het op te bouwen. Een plek om te groeien. Een ruimte waar je al je aandacht aan je werk kunt besteden. Een kantoor waar je morgen naartoe kunt verhuizen.

We werken volledig zonder verrassingen. Alles wat we bieden is full-service. Zo ontvangen we je gasten, regelen we je post en zetten we een goede kop koffie.

WERKPLEK

Alleen een eigen werkplek nodig? Bij FOR YOU krijg je je eigen plek binnen een gedeeld kantoor. Een plek waar je 24/7 toegang tot hebt, waar je je spullen kunt laten liggen en zelfs je logo aan de muur hangt.

Met een vast bureau heb je de mogelijkheid om jezelf te vestigen op een locatie, zonder meteen een volledig kantoor te hoeven huren.

FLEXPLEK

Kleinere ondernemers werken als grote spelers met een flexwerkplek. Gebruik het adres van het Olympisch Stadion bij de KvK, ontvang gasten, gebruik een lokaal telefoonnummer en geniet van alle andere extra’s. En je krijgt natuurlijk elke ochtend de vriendelijke glimlach van ons hopitality team als je binnenkomt.

VERGADERRUIMTE

In een drukke werkomgeving kan het lastig zijn om echt geconcentreerd te overleggen. En toch moet er regelmatig met elkaar gesproken worden. Brainstormen om nieuwe ideeën uit te wisselen, een zinvolle discussie over de nieuwe koers of een dialoog over de gang van zaken in het bedrijf.

Bij FOR YOU hebben we ruimte gecreëerd om dat goede gesprek te voeren. We hebben een plek gemaakt waar je in alle rust ongestoord kunt overleggen. Een omgeving die je helpt om nieuwe ideeën te genereren en plannen uit te werken.

FOR YOU
MAASTRICHT

Wim Duisenbergplantsoen 31 6221 SE Maastricht

icon receptie rectangleoffice for you

Receptie

+31 43 201 0626

icon openingstijden rectangle office for you

Openingstijden

werkdagen tussen 08:00 - 17:30

icon email rectangle office for you

Email

maastricht@officesforyou.com

VERBINDINGEN

NEEM CONTACT OP

Als je meer wilt weten, neem dan contact met ons op. We komen binnen 24 uur bij je terug, meestal een stuk sneller dan je denkt! Als je wilt, plannen we ook gelijk een rondleiding in.

ANDERE LOCATIES

FOR YOU heeft meerdere locaties, waar je met net zoveel service en flexibiliteit kunt werken. Iedere plek is op zijn eigen manier uniek. Ben je vaak onderweg, heb je behoefte aan meerdere fysieke locaties of wil je gebruik maken meerdere bedrijfsadressen? Stap dan ook gerust eens binnen op onze andere vestigingen.

FOR YOU

offerte aanvragen